در این گام موارد زیر آورده شده است:
1 مقدمه
1.1 آشنایی کلی
1.1.1 تاریخچه خشک کردن سبزی
1.1.2 انواع ساختمان و سازه
1.1.3 انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4 انواع تجهیزات مورد نیاز تولید به شکل صنعتی و خانگی
1.1.5 انواع روشهای بستهبندی و نگهداری محصول
1.2 انواع و اقسام
1.2.1 سبزیهای برگی
1.2.2 سبزیهای غدهای
1.2.3 سبزیهای معطر
1.2.4 معرفی انواع سبزیهای مورد استفاده برای خشک کردن
1.3 مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4 جذابیتهای مالی طرح
1.5 فواید و خواص محصول
1.6 شناخت روند کلی تولید محصول