طرح توجیهی احداث باغ پرتقال
مدرس:حسین رمضانی علوی
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
360800 تومان
خرید دوره

طرح توجیهی احداث باغ پرتقال

4 از 5
3 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

پرتقال میوه‌ای از شاخه گیاهان گلدار و دولپه‌ای است. درخت پرتقال یک درخت همیشه سبز است که دارای برگ‌های سبز و گل‌های سفید می‌باشد و ارتفاع آن تا 10 متر نیز می‌رسد. معروف‌ترین گونه اصلاح شده پرتقال در دنیا، تامسون ناول است. بیروت، پایتخت لبنان یکی از معروف‌ترین مکان‌های پرورش این گونه در جهان است که به پرتقال بیروتی مشهور می باشد.

برای کاشت درخت پرتقال در سطح یک هکتار، به حدود 75 میلیون و چهارصد هزار تومان سرمایه ثابت (بدون احتساب هزینه زمین) و سالانه در حدود 17 میلیون و هشتصد هزار تومان هزینه جاری و 16 میلیون و صد هزار تومان سرمایه در گردش نیاز می‌باشد. در مجموع حدوداً با 91 میلیون و پانصد هزار تومان (سرمایه‌گذاری ثابت به همراه سرمایه در گردش) می‌توان باغ پرتقال با مساحت یک هکتار را به محصول رساند. به طور میانگین انتظار می‌رود از سال دهم به بعد سالانه 17100 کیلوگرم پرتقال با قیمت 4000 تومان به فروش برسد. با این حساب میزان کل فروش سالانه از سال دهم به بعد در حدود 68 میلیون و چهارصد هزار تومان بوده که در نهایت سالانه حدود 48 میلیون و هفتصد هزار تومان سود ویژه، نصیب کشاورز خواهد شد.

پرداختن به هر کسب ‌و کاری علاوه بر ویژگی‌های مثبت، مسائل و مشکلات خاصی نیز دارد که در این زمینه می‌توان به مواردی همچون آفات و بیماری‌ها، سرمازدگی، نبود یا کمبود واحدهای فرآوری، مشکلات ناشی از وجود واسطه‌گران و عدم بسته‌بندی مناسب اشاره کرد که تولیدکنندگان موفق با در نظر گرفتن تمامی جوانب و آموزش، هدایت و پشتیبانی کارشناسان میدون، پس از رفع موانع به کار تولید پرتقال می‌پردازند.

توجه: طرح احداث باغ پرتقال، صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):

الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)

ب) شناخت بازار 

پ) تعریف محصول/خدمات 

ت) فروش 

ث) عملیات تولید 

ج) مدیریت کسب و کار 

چ) برنامه مالی 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- معرفی کسب و کار

1-1- مقدمه

1-2- پلن عملیاتی

1-2-1- عملیات‌های قبل از احداث باغ پرتقال (پیش تولید) 

1-2-2- عملیات داشت

1-2-3- مرحله سوم (برداشت)

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- جذابیت‌های مالی طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- ضروریات کسب و کار

4-1- آب

4-2- هوا و مسائل جوی

4-3- زمین و مکان

4-4- حمل و نقل و ارتباطات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- مدل کسب و کار

6-1- میزان تولید پیش بینی شده 

6-2- برنامه عملیاتی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- قوانین مرتبط با کسب و کار

7-1- قوانین مالیاتی

7-2- مجوزهای مورد نیاز 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- محاسبه و تحلیل مالی طرح

8-1- فرضیات

8-2- هزینه های ثابت

8-2-1- زمین

8-2-2- ساختمان

8-2-3- ماشین آلات، تجهیزات و ابزار آلات

8-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری

8-2-5- جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت

8-3- جداول هزینه های جاری طرح

8-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

8-3-2- حقوق و دستمزد

8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

8-3-4- هزینه استهلاک

8-3-5- هزینه سوخت و انرژی

8-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

8-4- سرمایه در گردش

8-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

8-6- فروش (درآمد)

8-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

8-8- پیش بینی مالی طرح

8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

8-10- محاسبه نقطه سر به سر

8-11- برآوردهای مالی برای سال‌های اول تا باردهی اقتصادی

8-12- پیش بینی های پنج ساله طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- مطالعه و تحلیل بازار

9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف

9-3- آمار صادرات و واردات

9-4- برنامه تبلیغاتی و فروش

9-5- تحلیل رقبا 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- پیش بینی ریسک های کسب و کار

10-1- گرانی نیروی کار، آفت کش‌ها و کودهای شیمیایی

10-2- حمایت‌های ضعیف دولتی

10-3- مشکلات ناشی از عدم خاکورزی صحیح اولیه

10-4- مشکلات ناشی از عدم کوددهی اولیه مناسب و یکنواخت

10-5- آفات و بیماری‌ها 

10-6- نوسانات اقلیمی

10-7- عدم بسته‌بندی مناسب و نداشتن برند

10-8- نبود یا کمبود واحدهای فرآوری و تبدیلی

10-9- مشکلات ناشی از تورم سالانه زیاد

10-10- چالش‌های صادرات

10-11- مشکات ناشی از وجود واسطه گران

10-12- جدول تحلیل SWOT

مدرس دوره

حسین رمضانی علوی

کارشناسی ارشد علوم باغبانی
آقای رمضانی علوی در حوزه احداث گلخانه و احداث تجاری باغات تخصص دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
3 نفر امتیاز داده اند
90
88
88
89
88
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات