در این گام موارد زیر آورده شده است:
1. مقدمه
1.1. آشنایی کلی
1.1.1. تاریخچه
1.1.2. انواع ساختمان و سازه
1.1.3. انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4. انواع تجهیزات موردنیاز تولید
1.2. انواع و اقسام
1.2.1. نخود
1.2.2. عدس
1.2.3. لوبیا
1.2.4. باقلا سبز
1.2.5. ماش
1.2.6. نخودفرنگی
1.2.7. لپه
1.2.8. سویا
1.2.9. بادامزمینی
1.3. مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.4. جذابیتهای مالی طرح
1.5. فواید و خواص محصول
1.6. خواص انواع حبوبات
1.7. شناخت روند کلی کشت، پروشی یا تولید محصول و میزان ثمر دهی