در این گام موارد زیر را آوردهایم:
1. مقدمه
1.1. آشنایی کلی
1.1.1. تاریخچه
1.1.2. انواع ساختمان و سازه
1.1.3. انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی
1.1.4. انواع تجهیزات موردنیاز تولید فرآوردههای خرما به شکل صنعتی و خانگی
1.1.5. انواع ترکیبات موردنیاز برای تولید محصول به شکل صنعتی و خانگی
1.2. انواع محصولات حاصل از فرآوری خرما
1.2.1. عسل خرما
1.2.2. شیره خرما
1.2.3. قند مایع خرما
1.2.4. خمیر خرما
1.2.5. سرکه خرما
1.2.6. کرم خرما
1.2.7. شهد خرما
1.2.8. مخمرهای خوراکی
1.2.9. شیرینیهای خرمایی
1.2.10. آرد هسته خرما
1.2.11. سس خرما
1.2.12. کمپوت خرما
1.2.13. لواشک خرما
1.2.14. رولت خرما
1.2.15. الکل خرما
1.2.16. ترشی خرما
1.2.17. بستنی خرما
1.2.18. حلوای خرما
1.3. مزیتهای تولید این محصول (از منظر اقتصادی)
1.3.1. مزیتهای فرآوری خرما
1.3.2. اهمیت بستهبندی خرما
1.4. جذابیتهای مالی طرح
1.5. فواید و خواص محصول
1.5.1. ترکیب شیمیایی خرما
1.5.2. خواص خرما
1.6. شناخت روند کلی فرآوری خرما