دوره آموزش متنی فرآوری خرما (خانگی)
مدرس:سید حسن فروتن

568500 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی فرآوری خرما (خانگی)

4 از 5
21 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

آیا می‌دانستید که با استفاده از خرما می‌توان بیش از 70 نوع فرآورده مختلف تولید کرد که همگی ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و در عین حال بسیار خوشمزه هستند؟ برخی انواع فرآورده‌های تولید شده از خرما را می‌توان در منزل تولید کرد و از طریق فروش آن‌ها درآمدزایی نمود. این کسب و کار به ویژه برای خانم‌های خانه‌دار که تمایل دارند در منزل خود یک شغل خانگی داشته باشند، گزینه بسیار مناسبی است. البته به شرط آن‌که بتوانند به ماده اولیه اصلی یعنی خرما به مقدار کافی و با قیمت مناسب دسترسی داشته باشند.

جالب است بدانید که سرانه مصرف خرما در کشور، در حدود 7 تا 10 کیلوگرم به ازای هر نفر است که این مقدار در مناطق خرماخیز کشور بیشتر است. ایران دومین تولیدکننده خرما در جهان بوده اما از نظر تولید فرآورده‌های خرما فعالیت چندان زیادی ندارد. این در صورتی است که می‌توان با تولید محصولات مختلف از نرخ تبدیل خرما به ضایعات کاست و علاوه بر آن با صادرات بیشتر این محصولات برای کشور ارزآوری نمود. در حال حاضر سالانه حدود 270 هزار تن خرما به بیش از 85 کشور جهان صادر می‌شود. در صورت صادرات فرآورده‌های خرما در مقایسه با میوه خرما ارزش افزوده بیشتری حاصل می‌شود. گردش مالی بازار خرما در ایران سالانه حدود 14 هزار میلیارد تومان است که رقم قابل توجهی می‌باشد.

برای راه‌اندازی این کسب و کار در منزل باید حدود 27 میلیون تومان سرمایه ثابت فراهم آورد. سرمایه در گردش مورد نیاز برای این شغل نیز ماهانه در حدود 17.5 میلیون تومان می‌شود. اگر بتوان تمام محصول تولیدی را به قیمت مناسب به فروش رساند، ماهانه حداقل 2.2 میلیون تومان سود خالص به دست می‌آید. با افزایش تولید و فروش، مقدار سود به دست آمده نیز بیشتر می‌شود. نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه 87 درصد محاسبه شده که سوددهی بسیار خوبی برای یک شغل خانگی به حساب می‌آید.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای احداث کارگاه فرآوری خرما پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

1. مقدمه

1.1. آشنایی کلی

1.1.1. تاریخچه

1.1.2. انواع ساختمان و سازه

1.1.3. انواع روش‌های تولید و فرآوری صنعتی و خانگی

1.1.4. انواع تجهیزات موردنیاز تولید فرآورده‌های خرما به شکل صنعتی و خانگی

1.1.5. انواع ترکیبات موردنیاز برای تولید محصول به شکل صنعتی و خانگی

1.2. انواع محصولات حاصل از فرآوری خرما

1.2.1. عسل خرما

1.2.2. شیره خرما

1.2.3. قند مایع خرما

1.2.4. خمیر خرما

1.2.5. سرکه خرما

1.2.6. کرم خرما

1.2.7. شهد خرما

1.2.8. مخمرهای خوراکی

1.2.9. شیرینی‌های خرمایی

1.2.10. آرد هسته خرما

1.2.11. سس خرما

1.2.12. کمپوت خرما

1.2.13. لواشک خرما

1.2.14. رولت خرما

1.2.15. الکل خرما

1.2.16. ترشی خرما

1.2.17. بستنی خرما

1.2.18. حلوای خرما

1.3. مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.3.1. مزیت‌های فرآوری خرما

1.3.2. اهمیت بسته‌بندی خرما

1.4. جذابیت‌های مالی طرح

1.5. فواید و خواص محصول

1.5.1. ترکیب شیمیایی خرما

1.5.2. خواص خرما

1.6. شناخت روند کلی فرآوری خرما

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

2. ضروریات

2.1. آب

2.2. هوا، دما و مسائل جوی

2.3. فضای کار

2.4. حمل‌ونقل و ارتباطات

2.5. جدول ضروریات

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

3. ملزومات

3.1. ظرفیت تولیدی

3.2. ساختمان و سازه (بستر کار)

3.3. تجهیزات و ماشین‌ها و ابزار مورداستفاده برای فرآوری خرما به شکل خانگی

3.3.1. هسته‌گیر و خمیر کن خرما

3.3.2. خشک‌کن لواشک (یا خشک‌کن میوه و سبزی)

3.3.3. قابلمه

3.3.4. ماهی‌تابه

3.3.5. آسیاب

3.3.6. الک

3.3.7. ظروف بزرگ و کوچک

3.3.8. انواع قاشق و کفگیر

3.3.9. پیمانه

3.3.10. قاشق اندازه‌گیری

3.3.11. قیف و ماسوره

3.3.12. صافی پارچه‌ای

3.3.13. تشت یا لگن

3.3.14. آبکش بزرگ

3.3.15. چاقو

3.3.16. کاردک

3.3.17. ترازو

3.3.18. میز کار

3.3.19. اجاق‌گاز

3.3.20. یخچال

3.3.21. تاریخ‌زن رومیزی

3.3.22. کولر

3.3.23. بخاری

3.4. فناوری

3.5. مواد اولیه و مواد مصرفی

3.5.1. خرما

3.5.2. آرد

3.5.3. شکلات تخته‌ای

3.5.4. کره

3.5.5. شکر

3.5.6. پودر نارگیل، پودر پسته، خلال بادام، کنجد، ترافل رنگی

3.5.7. آب‌لیمو، سماق، تمرهندی و رب انار

3.5.8. هل، دارچین و زنجبیل

3.5.9. روغن

3.5.10. کپسول

3.5.11. ظروف بسته‌بندی

3.5.12. برچسب

3.6. سوخت‌ها و انرژی‌های موردنیاز

3.7. نیروی انسانی

3.8. ملاحظات قانونی و حقوقی

3.8.1. لیست مجوزهای موردنیاز

3.8.2. روند کلی اخذ مجوزها

3.8.3. قوانین مرتبط با این کسب‌وکار

3.9. تکمیل جدول ملزومات

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

4. پلن مالی

4.1. فرضیات

4.2. جداول هزینه‌های ثابت

4.3. جداول هزینه‌های جاری طرح

4.4. سرمایه در گردش

4.5. جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4.6. فروش (درآمد)

4.7. برآورد هزینه‌های عملیاتی و غیرعملیاتی

4.8. پیش‌بینی مالی طرح

4.9. محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.10. محاسبه نقطه سربه‌سر

4.11. نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

5. پلن حقوقی

5.1. مجوزهای لازم برای شروع این کسب‌وکار

5.1.1. مجوز مشاغل خانگی

5.1.2. ثبت برند و علامت تجاری

5.1.3. نشان سیب سلامت بهداشت

5.1.4. روش‌های دریافت نشان سیب سلامت

5.2. قوانین کسب‌وکار

5.2.1. قوانین مرتبط با مشاغل خانگی

5.2.2. قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری

5.2.3. قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت

5.3. قوانین صادرات و واردات

5.3.1. مدارک موردنیاز جهت واردات مواد غذایی

5.3.2. مراحل صادرات مواد غذایی

5.4. تسهیلات و حمایت‌هایی دولتی

5.4.1. ضوابط حمایتی مشاغل خانگی

5.5. قوانین مالیاتی کسب‌وکار

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

6. پلن بازار

6.1. بازار هدف

6.2. میزان مصرف

6.3. اندازه بازار

6.4. پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) 

6.5. وضعیت کنونی رقابت(رقبا) 

6.6. فرهنگ مصرف کالا

6.7. مزیت‌های اقتصادی

6.8. آمار صادرات و واردات

6.9. تعیین استراتژی قیمت‌گذاری

6.10. جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

7. پلن عملیاتی

7.1. پیش‌تولید

7.1.1. آئین‌نامه مقررات بهداشتی محل‌های تولید و عرضه مواد غذایی

7.1.2. کیفیت مواد اولیه موردنیاز و نحوه نگه‌داری آن‌ها

7.2. مرحله اول (آماده‌سازی)

7.2.1. نحوه کار با پیمانه‌ها

7.2.2. تبدیل حجم به گرم

7.2.3. تبدیل گرم به حجم

7.3. مرحله دوم (تولید)

7.3.1. تولید شیره خرما در منزل

7.3.2. سرکه خرما

7.3.3. طرز تهیه لواشک خرما

7.3.4. طرز تهیه مربای خرما

7.3.5. ترشی خرما

7.3.6. ترافل خرما

7.3.7. حلوای خرما

7.3.8. رولت خرما

7.3.9. رنگینک خرما

7.3.10. خرما با مغز گردو

7.4. مرحله سوم (بسته‌بندی و نگه‌داری)

7.4.1. بسته‌بندی محصولات

7.4.2. نگه‌داری محصولات

7.5. مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام موارد زیر را آورده‌ایم:

8. پلن ریسک

8.1. ملزومات

8.1.1. ترش شدن خرما

8.1.2. حشره زدن خرما

8.1.3. شکرک زدن خرما

8.2. عملیات

8.3. مالی

8.4. بازار

در این گام مواردی برای احدث بهتر باغ سنجد ذکر شده است.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام مسائل فقهی در زمینه پرورش بوقلمون آورده شده است.

مدرس دوره

سید حسن فروتن

کارشناسی
آقای فروتن فردی مجرب در حوزه فرآوری خرما هستند.
ارزیابی دوره
4 از 5
21 نفر امتیاز داده اند
85
84
86
89
85
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
مهدی بهرامی

سلام من دوره فرآوری خرما خریدم چطوری باید دانلود کنم

حاجی وند

سلام وقت شما بخیر

دوره قابل دانلود نیست؛ بعد از اینکه خریداری شد در پنل شما نمایش داده می شود که می توانید بصورت آنلاین دوره را مطلالعه بفرمائید.


پاسخ به این پرسش
نسرین

سلام وقت بخیر من یک خانم خانه‌ دار هستم کارشناسی ارشد میکروبیولوژی دارم و میخوام خط تولید حبه خرما رو ابتدا در مقدار کم و کوچک راه اندازی کنم و در صورت بازدهی مناسب گسترش بدم میشه لطفا در این زمینه کمکم کنید؟

رخساره بداغی

سلام و وقت بخیر

دوره متنی فوق بسیار کامل است و شامل موارد مورد نیاز شما می باشد و اگر بعد از مطالعه دوره  سوالی داشتید می توانید با مدرس فوق در قسمت کلینیک مشاوره سامانه میدون ارتباط بگیرید.


پاسخ به این پرسش
جواد حاجی

سلام و عرض خسته نباشید.در بخش پلن مالی جزیئات ریال هزینه ها و درآمد درج شده است؟و نرخ ها بروز هست یا خیر؟سپاس از راهنمایی شما.

وحید سوادی جهانگیری

سلام

در پلن مالی دوره مورد نظر تمامی هزینه ها و درآمد بیان شده است.


پاسخ به این پرسش
مهدی مجیدی نیا

سلام، وقت بخیر، میخواستم درباره خرما و صادرات آن به کشورهای همسایه بپرسم

وحید سوادی جهانگیری

سلام

برای کسب اطلاعات راجع به صادرات خرما به بخش کلینیک مشاوره سامانه میدون مراجعه نمایید و با ثبت درخواست مشاوره تخصصی از راهنمایی های مشاوران این حوزه استفاده نمایید.


پاسخ به این پرسش
ابراهیم نیک اندیش

سلام و عرض ادب بنده می خواستم کارگاه بسته بنده خرما راه بیندازم خواستم حظوری بیام صحبت کنم

وحید حسین زاده

سلام. لطفا در بخش کلینیک مشاوره درخواست مشاوره تخصصی در این زمینه ثبت کنید تا همکاران ما در این بخش هماهنگی لازم را جهت دیدار حضوری شما با کارآفرینان این حوزه را انجام دهند.


نظرات

سلام میشه یکم بیشتر در مورد این کسب و کار توضیح بدید اینکه این محصول رو باید به کارخانه ها بفروشیم و معایب این کار کجا هست ممنون