دوره آمورش متنی خرد کردن و بسته بندی قند
مدرس:فرخ هاشمی

تومان
خرید دوره

دوره آمورش متنی خرد کردن و بسته بندی قند

4 از 5
3 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

صنعت قند و شکر پس از صنعت نساجی، دومین صنعت قدیمی ایران به حساب می­آید، که با توجه به استراتژیک بودن و منبع ارزان تامین انرژی نسبت به سایر مواد غذایی همواره مورد توجه و حمایت دولت بوده است. در گذشته قند به صورت قند کله خریداری می­ شد و خانواده ­ها وظیفه خرد کردن آن­را به عهده داشتند ولی از آنجایی که خرد کردن قند سخت و زمان بر است در حال حاضر استفاده از قند خرد و بسته بندی شده رایج شده است. اخیرا نیز دستگاه­ هایی برای خرد کردن قند توسط شرکت ­های داخلی تولید شده ­اند که به دلیل مقیاس تولید کم، استفاده از برق تک فاز و نیاز به فضای اندک قابلیت نصب در منازل را دارد و صنعت خرد کردن و بسته ­بندی قند را به یک شغل خانگی تبدیل کرده است.

برای راه­ اندازی کسب و کار قند خردکنی در منزل نیاز به 30 میلیون تومان سرمایه ثابت و 22 میلیون تومان سرمایه در گردش به صورت ماهانه است. در مجموع با داشتن حدود 50 میلیون تومان می توان این شغل را راه ­اندازی کرد. در صورت یافتن بازار مناسب جزء مشاغل زودبازده محسوب می شود و دوره بازگشت سرمایه آن حدود 10 ماه خواهد بود. این کسب و کار بصورت ماهانه حدود 5 میلیون تومان سود خالص خواهد داشت.

 

توجه: دوره آموزشی خرد کردن و بسته بندی قند،  دوره ای مجازی(غیر حضوری) و مبتنی بر متن است.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آوره شده است:

آشنایی کلی  

تاریخچه، انواع و اقسام، محل کشت و پروش

مزیت های تولید این محصول

جذابیت های مالی طرح

فواید وخواص

شناخت روند کلی کشت، پروشی یا تولید محصول و میزان ثمر دهی آن

در این گام مکان خرد کردن و بسته بندی قند را از چند جهت بررسی می کنیم:

  1. آب
  2. شرایط جوی
  3. زمین و خاک 
  4. جدول ضروریات

در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:

ظرفیت تولیدی

ساختمان و سازه

تجهیزات و ماشین آلات و ابزارها

مواد اولیه و مواد مصرفی

سوخت ها و انرژی های مورد نیاز

نیروی انسانی

ملاحظات حقوقی و قانونی

جدول نهاده ها و ملزومات

در این گام موارد زیر را بررسی می کنیم:

جدول هزینه های ثابت 

جدول هزینه ­های جاری

جدول در آمد ها

جدول توجیه اقتصادی طرح

پیش بینی جریان نقدی

جدول سرمایه

چگونه می توان به این سرمایه دست یافت؟

در این مرحله موارد زیر را بررسی می کنیم:

بازار هدف کجاست؟

اندازه بازار هدف حدودا چقدر است؟

میزان مصرف کنونی در بازار هدف چقدر است؟

میزان مصرف (تقاضا) در بازار هدف در زمان بهره برداری چقدر است؟

وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف محصول ما چگونه است؟

تحلیلی از بازار های محلی

فرهنگ مصرف کالا

در این قسمت مراحل زیر را گام به گام شرح می دهیم:

 پبش تولید

مرحله اول(آماده سازی)

مرحله دوم(فرآوری)

مرحله سوم (بسته بندی)

مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام ریسک هایی که ممکن است در زمینه های زیر با آن ها مواجه شوید را معرفی می کنیم:

ملزومات

عملیات

مالی

بازار

در این گام پیشنهاداتی برای موفقیت بیشتر در این حرفه آورده ایم.

دراین قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام اطلاعاتی درباره اهمیت  خرد کردن و بسته بندی قند بر مباحث زیست محیطی ارائه می گردد.

مدرس دوره

فرخ هاشمی

دکتری مدیریت راهبردی کسب و کار
آقای هاشمی فردی متخصص و مجرب در حوزه کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای خانگی می‌باشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
3 نفر امتیاز داده اند
89
88
86
88
87
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات