دوره آموزش متنی تولید و بسته بندی سبزی خشک در منزل
مدرس:فرخ هاشمی
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
494200 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی تولید و بسته بندی سبزی خشک در منزل

4 از 5
13 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

سبزی خشک، محصولی مصرفی است و همیشه برای آن تقاضا وجود دارد ضمن اینکه ماندگاری بالایی دارد و تولید آن نیز به تجهیزات یا مهارت های خاصی نیاز ندارد. مشاغل خانگی که با حداقل با تبدیل 200 کیلوگرم سبزی به سبزی می شود بیش از 118 درصد سود به دست آورد.

بررسی بازار حاکی است که سرانه مصرف انواع سبزی در ایران در حدود 30 کیلوگرم است که حدودا نیم کیلوگرم آن به انواع سبزی به صورت خشک اختصاص می‌یابد؛ بنابراین انواع سبزی‌ها جزء محصولات پرمصرف هستند و ورود به عرصه فرآوری آن‌ها خالی از لطف نخواهد بود.

گردش مالی این صنعت نیز در کشور حدود 1866 میلیارد تومان بوده که رقم قابل توجهی است. انواع سبزی به صورت خشک به کشورهایی از جمله اتریش، امارات، فرانسه، آذربایجان و... صادر می‌شوند. در سال 98، انواع سبزی خشک به ارزش 76 میلیارد ریال از ایران صادر گردید. این محصولات واردات بسیار کمی داشته و در برخی از سال‌ها اصلاً وارداتی ندارند.

مزیت این شغل خانگی در آن است که به فضا و سرمایه زیادی نیاز ندارد. در فضایی با مساحت 40 مترمربع و با داشتن 73.7 میلیون تومان سرمایه ثابت می‌توان روزانه تا حدود 200 کیلوگرم سبزی را خشک کرد. در این صورت سرمایه در گردش ماهانه نیز حدود 52 میلیون تومان می‌شود. اگر فرد قادر به فروش تمام سبزی خشک تولیدی باشد، می‌تواند ماهانه حداقل 12 میلیون تومان سود خالص به دست آورد که این مبلغ سود برای یک شغل خانگی عالی است! نرخ سوددهی سالانه این کسب و کار نیز 121 درصد شده که سوددهی بسیار خوبی برای یک شغل تلقی می‌شود.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای احداث کارگاه تولید سبزی خشک پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1 مقدمه  

1.1         آشنایی کلی             

1.1.1     تاریخچه خشک کردن سبزی 

1.1.2     انواع ساختمان و سازه‌‌            

1.1.3     انواع روش‌‌های تولید و فرآوری صنعتی و خانگی

1.1.4     انواع تجهیزات مورد نیاز تولید به شکل صنعتی و خانگی   

1.1.5     انواع روشهای بستهبندی و نگهداری محصول      

1.2         انواع و اقسام           

1.2.1     سبزی‌های برگی     

1.2.2     سبزیهای غده‌ای     

1.2.3     سبزیهای معطر      

1.2.4     معرفی انواع سبزی‌های مورد استفاده برای خشک کردن      

1.3         مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.4         جذابیت‌های مالی طرح           

1.5         فواید و خواص محصول         

1.6         شناخت روند کلی تولید محصول

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2  ضروریات (مباحث مربوط به مکان‌یابی)              

2.1         آب          

2.2         هوا، دما و مسائل جوی          

2.3         مکان       

2.4         حمل و نقل و ارتباطات          

2.5         جدول ضروریات    

2.6         معرفی منطقه نمونه کشوری  

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3  ملزومات 

3.1         ظرفیت تولیدی       

3.2         ساختمان و سازه (بستر کار)   

3.3         تجهیزات و ماشینها و ابزارها 

3.3.1     میز و صندلی         

3.3.2     لگن پلاستیکی یا استیل          

3.3.3     آبکش استیل یا پلاستیکی       

3.3.4     چاقو        

3.3.5     ترازوی دیجیتال     

3.3.6     دستگاه دوخت دستی               

3.3.7     تاریخ‌زن حرارتی   

3.3.8     سبزی خردکن         

3.3.9     دستگاه خشککن سبزی           

3.3.10  الک        

3.4         فناوری    

3.5         مواد اولیه و مواد مصرفی      

3.5.1     سبزیجات فله          

3.5.2     پوششهای بستهبندی

3.5.3     سرکه      

3.5.4     کارتن      

3.6         سوخت‌ها و انرژی‌های مورد نیاز          

3.7         نیروی انسانی         

3.8         ملاحظات قانونی و حقوقی     

3.8.1     لیست مجوزهای مورد نیاز     

3.8.2     روند کلی اخذ مجوزها            

3.8.3     قوانین مرتبط با این کسب و کار            

3.9         تکمیل جدول ملزومات

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4  پلن مالی  

4.1         فرضیات 

4.2         هزینه‌های ثابت      

4.3         جداول هزینههای جاری طرح

4.4         جمع کل سرمایه‌گذاری طرح  

4.5         فروش (درآمد ماهانه)             

4.6         پیش‌بینی مالی طرح

4.7         محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8         محاسبه نقطه سر به سر         

4.9         نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

 

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5 پلن حقوقی              

5.1         مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کار         

5.1.1     مجوز مشاغل خانگی              

5.1.2     ثبت برند و علامت تجاری     

5.1.3     نشان سیب سلامت بهداشت    

5.2         قوانین کسب و کار  

5.2.1     قوانین مرتبط با مشاغل خانگی              

5.2.2     قوانین مرتبط با ثبت برند و نشان تجاری              

5.2.3     قوانین مرتبط با دریافت نشان سیب سلامت           

5.3         قوانین صادرات و واردات      

5.3.1     مدارک مورد نیاز جهت واردات مواد غذایی          

5.3.2     گواهی بهداشت       

5.3.3     دریافت مجوز ترخیص           

5.3.4     صادارت مواد غذایی              

5.4         تسهیلات و حمایت‌هایی دولتی

5.5         قوانین مالیاتی کسب و کار      

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6 پلن بازار 

6.1         بازار هدف              

6.2         میزان مصرف کنونی در بازار هدف     

6.3         اندازه بازار هدف    

6.4         پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا)           

6.5         وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار هدف سبزی خشک   

6.6         فرهنگ مصرف کالا              

6.7         مزیت‌های اقتصادی محصول 

6.8         آمار صادرات و واردات سبزی خشک   

6.8.1     صادرات سبزی خشک           

6.8.2     واردات سبزی خشک             

6.9         تعیین استراتژی قیمت‌گذاری  

6.9.1     استفاده از نام تجاری و تأثیر آن              

6.9.2     ایجاد تمایز              

6.9.3     توجه به هزینههای ثابت و متغیر           

6.9.4     استفاده از بازاریابیهای بدون واسطه      

6.9.5     توجه به بستهبندی در تعیین قیمتگذاری

6.10      جدول خلاصه پلن بازار         

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7 پلن عملیاتی            

7.1         پیش‌تولید 

7.1.1     تهیه مواد اولیه        

7.2         مرحله اول (آمادهسازی)        

7.2.1     پاک‌سازی

7.2.2     شستشوی سبزیجات

7.2.3     آب‌گیری از سبزی  

7.2.4     نمگیری از سبزی  

7.3         مرحله دوم (فرآوری)             

7.3.1     خرد کردن سبزی   

7.3.2     خشک کردن سبزی

7.3.3     آسیاب کردن سبزی

7.3.4     غربال کردن سبزیجات

7.4         مرحله سوم (بسته بندی و نگهداری)       

7.4.1     بستهبندی سبزی خشک          

7.4.2     نگهداری سبزی خشک          

7.5         مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)       

 

در این گام موارد زیر آورده شده است:     

8 پلن ریسک              

8.1         ملزومات 

8.2         عملیات   

8.2.1     فساد سبزی‌ها          

8.3         مالی        

8.4         بازار       

در این گام پیشنهادهایی برای موفقیت بهتر در این زمینه ارائه شده است.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این قسمت مسائل فقهی و زیست محیطی در این زمینه آورده شده است.

مدرس دوره

فرخ هاشمی

دکتری مدیریت راهبردی کسب و کار
آقای دکتر هاشمی فردی مجرب در حوزه انواع مشاغل خانگی هستند.
ارزیابی دوره
4 از 5
13 نفر امتیاز داده اند
88
87
89
88
86
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
مهدی کاظمی

سلام من سه دوره اموزش ترشی و پیوه خشک و سبزی خشک می خوام تخفیف ندارین؟ فیلمهای اموزشی شامل چه مطالبی میشه؟ یعنی مثل یه دوره آموزشی پربار هست؟؟؟؟؟؟؟ تشکر

وحید حسین زاده

سلام. خیلی ممنون از توجه شما.  فعلا تخفیفی نداریم ولی برای آگاهی از تخفیف دوره های آموزشی، می توانید با بخش آموزش تماس بگیرید.

سرفصل مطالبی که در داخل فیلم های اموزشی قرار دارد در همان صفحه خرید فیلم و قبل از خرید نمایش داده می شود و شما می توانید مشاهده بفرمایید. ولی در کل ما سعی کردیم تمام مطالب مورد نیاز را پوشش بدهیم.


نظرات

سلام ،من سرمایه زیادی ندارم شرایطم برای همین کار مناسبه،و ایجاد شغل واقعا برام حیاتیه آیا بسته بندی بهداشتی و اخذ مجوزهم آموزش داده شده چون تو شمال زندگی میکنم ودر صورت عدم فروش بشه به شهرهای دیگه بفرستم ،آیا این شغل اشباع شده یا جای کار و فروش هست ،؟

دیده خانی

با سلام و وقت بخیر؛ اگر به صورت خانگی بخواهید تولید کنید، دریافت سیب سلامت کار بسیار دشواری است و امکان فروش در فروشگاه های زنجیره ای را ندارید. این کار هنوز اشباع نشده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود دوره آموزشی را از سایت میدون خریداری کنید و همچنین می توانید از طریق بخش مشاوره سایت میدون با خانم صدیقه سید حسینی درخواست مشاوره تخصصی ثبت کنید. 


سلام میخوام وارد این حرفه شوم ولی از بازار فروش دلهره دارم میشه راهنمایی کنین؟ واینکه شما درفروش کمک هم میکنید؟

دیده خانی

با سلام و وقت بخیر خدمت شما؛ 

با توجه به اینکه استفاده از محصولات آماده در بین مردم کشور رو به افزایش است و تقریبا به یک فرهنگ بدل شده است، ورود شما به این کسب و کار همراه با بازاریابی مناسب می تواند موفقیت آمیز باشد.