در این گام موارد زیر آوره شده است:
7. پلن عملیاتی (دانش تولید، مراحل تولید، نکات مهم و... )
7.1. پبشتولید
7.1.1. محل احداث جایگاه
7.1.2. ساخت جایگاه
7.1.3. مراحل ساخت یک گاوداری کوچک پنج رأسی
7.1.4. تهیه دام
7.1.5. مديريت بعد از حمل و انتقال دامها
7.2. تغذیه گاو شیری
7.2.1. تغذیه گوساله
7.2.2. تغذیه تلیسه
7.2.3. تغذیه گاوهای شیرده
7.2.4. تغذیه گاوها در دوره خشک
7.3. مدیریت جایگاه پرورش
7.3.1. برنامههای بهداشتی
7.3.2. جمعآوری کود:
7.3.3. شستشوی جایگاه دام
7.3.4. ضدعفونی
7.4. آشنایی با بیماریهای گاو
7.4.1. بیماری کتوز
7.4.2. بیماری نفخ
7.4.3. بیماری تب شیر
7.4.4. بیماری اسیدوز
7.4.5. بیماری جابهجایی شیردان
7.4.6. عارضه کبد چرب (سندروم گاو چاق)
7.4.7. بیماری ورم پستان (Mastitis)
7.4.8. بیماری لنگش (Founder)
7.4.9. بیماری جفتماندگی (Retained Placenta)
7.4.10. بیماری بروسلوز (Brusellosis)
7.5. نکات مهم روزانه در برخورد با گاوها
7.5.1. خوشرفتاری با گاو
7.5.2. فعالیت
7.5.3. بیشاخ کردن
7.5.4. سمچینی
7.5.5. خشک کردن گاو
7.5.6. تشخیص گاوها
7.6. مرحله سوم (برداشت)
7.6.1. دوشش گاوها
7.6.2. مراحل مقدماتی دوشش
7.7. مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)
7.7.1. فروش شیر
7.7.2. فروش گوساله