بازدید استانی و روستایی در زمینه خشک کردن انواع میوه و سبزی خشک
آموزش ارزش آفرینی درباره ضایعات میوه، پوست میوه و میوه درجه سه
- سرفصل ها
عمل آوری محصولات کشاورزی
جزئیات چگونگی خشک کردن میوه ها (نوع میوه به درخواست شرکت کنندگان)
جزئیات چگونگی خشک کردن سبزی، پودرها و ریشه ها
*نکته مهم: بخش اول کارگاه درباره چگونگی خشک کردن انواع میوه است و در بخش دوم خشک کردن سبزی، پودرها و ریشه ها ارائه می شود. هزینه ثبت نامی برای هر دو بخش لحاظ شده و اگر هر کدام از افراد، فقط متقاضی حضور در یکی از بخش های مذکور هستند با شماره 02162863000 داخلی 112 تماس بگیرند تا از روند ثبت نام در کارگاه مذکور اطلاع کسب کنند.
**نکته مهم: افرادی که به هر دلیلی نتوانند از طریق سایت ثبت نام خود را انجام دهند در روز و ساعت اداری با شماره 02162863000 داخلی 112 تماس حاصل فرمایند. لازم به ذکر است آدرس محل برگزاری کلاس تا یک روز پیش از برگزاری کارگاه، برای ثبت نام کنندگان از طریق واتسآپ ارسال می شود. در صورت نداشتن واتسآپ، برای انتقال اطلاعات با افراد تنها 5 مرتبه با شماره ثبت شده در صفحه ثبت نامی، تماس گرفته می شود و اگر شخص، پاسخگو یا در دسترس نباشد عواقب برعهده خودش بوده و ضروری است برای دریافت اطلاعات، پیش از زمان برگزاری کارگاه در ساعات اداری با شماره مذکور تماس گرفته شود.
*** نکته مهم: این کلاس به صورت تئوری بوده و شرکت کنندگان محترم می توانند از اطلاعات ارائه شده یادداشت برداری کنند و ارائه پاورپوینت یا پی دی اف در حیطه اختیارات مدرس بوده و سامانه میدون مسئولیتی در قبال ارائه فایل مورد تدریس به مخاطبان ندارد.
****نکته مهم: گواهی این دوره با QRکد زیر نظر سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشور صادر می شود.
*****نکته مهم: انصراف از حضور در کارگاه، به هر دلیلی، تا یک روز پیش از برگزاری با 25 درصد کسری هزینه عودت داده می شود.
****نکته مهم: متقاضیان محترم می توانند تا 24 ساعت آینده از کد تخفیف 10 درصدی برای ثبت نام در این کارگاه استفاده کنند. کد تخفیف: insti10
زمان را از دست ندهید!
میدون؛ جامع ترین سامانه هدایت، آموزش و پشتیبانی کسب و کارهای کوچک