مدرس آشپزی توریست
برگزیده و مربی مسابقه آشپزی دستپخت
کارشناس آشپزی صدا و سیما (برنامه به خانه بر می گردیم و...)
دارای گواهی آشپزی ملل ICCA Dubai و گواهی آشپزی تخصصی میراث فرهنگی
- سرفصل های کارگاه:
اصول پايه آشپزي شامل:
-آشنايي با ادويه هاي مربوط به غذاهاي ايراني
-آشنايي با انواع برشها
-نكات اصلي غذاهاي اصيل ايراني
-تفاوتها و نكات اشتراك برخي غذاها مثل انواع آشها، شاميها، كتلتها و...
-چگونگی طراحی و تزئین غذا
آموزش طبخ غذاهای سنتی ایرانی (به اختیار شرکت کنندگان) شامل:
-خورش شيرين قاتق
-نثار پلو سمنان
-ماني پلو
-لخلاخ پلو جنوبي
-بزقرمه كرمان
-کوفته زرشک
-ته چین شهمیرزادی
-نان سوروک
*نکته مهم: این کارگاه به صورت مجازی از تاریخ 24 آبان تا 3 آذر ماه در روزهای شنبه و دوشنبه برگزار می شود. افرادی که به هر دلیلی نتوانند از طریق سایت ثبت نام خود را انجام دهند در ساعت اداری با شماره 02162863000 داخلی 112 تماس حاصل فرمایند. لازم به ذکر است این کارگاه به صورت وبینار از طریق اسکای روم برگزار می شود. لینک الکترونیکی کلاس تا یک روز پیش از برگزاری کارگاه، برای ثبت نام کنندگان از طریق واتسآپ ارسال می شود. لازم به ذکر است در صورت نداشتن واتسآپ، برای انتقال اطلاعات با افراد تنها 5 مرتبه با شماره ثبت شده در صفحه ثبت نامی، تماس گرفته می شود و اگر شخص، پاسخگو یا در دسترس نباشد عواقب برعهده خودش بوده و ضروری است برای دریافت اطلاعات مذکور، پیش از زمان برگزاری کارگاه در ساعات اداری با شماره 02162863000 داخلی 112 تماس گرفته شود.
**نکته مهم: شرکت کنندگان محترم می توانند از اطلاعات ارائه شده یادداشت برداری کنند و ارائه پاورپوینت یا پی دی اف در حیطه اختیارات مدرس بوده و سامانه میدون مسئولیتی در قبال ارائه فایل مورد تدریس به مخاطبان ندارد.
***نکته مهم: انصراف از حضور در کارگاه، به هر دلیلی، تا یک روز پیش از برگزاری با 25 درصد کسری هزینه عودت داده می شود.
زمان را از دست ندهید!
میدون؛ جامع ترین سامانه هدایت، آموزش و پشتیبانی کسب و کارهای کوچک