معرفي كسب و كار خانگي؛ چيپس ميوه
تایوانیها یک شعار اقتصادی جالب دارند: «هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک خانه!» این شعار اولینبار با هدف توسعه کسبوکارهای کوچک خانگی طراحی شد.
تایوانیها یک شعار اقتصادی جالب دارند: «هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک خانه!» این شعار اولینبار با هدف توسعه کسبوکارهای کوچک خانگی طراحی شد.
در سالهای اخیر با افزایش مشغله و گرفتاری ها به جهت حرکت سریع در جهت توسعه و مدرنیسم بسیاری از خانواده ها استفاده از محصولات فرآوری شده را به خاطر صرفه جویی در زمان و انرژی به محصولات سنتی ترجیح می دهند. بهعنوان مثال در حال حاضر کمتر خانوادهای تمایل دارد، قند مصرفی خود را به صورت کلهقند خریداری کرده و در خانه خرد کند یا خرید سبزیجات خرد یا خشک شده رواج زیادی پیدا کرده است. همچنین شاهد موج جدیدی از تبلیغات محصولات ارگانیک هستیم که همین موضوع فرصتهای شغلی مناسبی را ایجاد میکند.
تولید چیپس میوه بهعنوان یکی از تنقلات نسبتا جدید، ارزشافزوده قابل توجهی دارد و با توجه به پتانسیل بالای ایران در تولید خشکبار، میتواند چشمانداز صادرات را نیز برای آینده کسبوکاری کوچک ایجاد کند. تجهیزات این شغل ارزان قیمت را با کمتر از ١٠میلیون تومان می توان تهیه کرد. جهت راه اندازی و شروع با احتساب هزینه ی تهیه مواد اولیه حداکثر ١٥میلیون تومان براورد می شود. فضایی که به عنوان محیط کار لازم است چیزی در حدود ٧ تا ١٢متر خواهد بود که هرچه فضا بزرگتر باشد در نهایت بازدهی بیشتری خواهد داشت. براوردی که از سود خالص ماهیانه این طرح با شرایط مذکور حاصل می شود مبلغی حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خواهد بود.
تجهیزات خشککردن میوه شامل دو دستگاه خشککن و خردکن (اسلایسر) میوه است. خردکن، میوه را برش میزند و خشککن آن را خشک میکند. یک دستگاه خشککن خانگی با ظرفیت ١٥٠ کیلوگرم بر ساعت حدود ٥.٥میلیون تومان قیمت دارد. قیمت دستگاه خردکن با همین ظرفیت نیز تقریبا بین ٢ تا ٣میلیون تومان است. برای خشک کردن میوه به یک یخچال صندوقی هم نیاز دارید. با این حساب مجموع تجهیزات این کار حداقل ١٠میلیون تومان است.
نظرات (0)