یک دمنوش گرم با میوه های تازه
میدون در این قسمت میزبان دو کارآفرین یزدی است که با استفاده از روشی نوین، وارد کسب و کار چای و دمنوش شدند.
میدون در این قسمت میزبان دو کارآفرین یزدی است که با استفاده از روشی نوین، وارد کسب و کار چای و دمنوش شدند.
عموم کارآفرینان حوزه صنایع غذایی و تبدیلی محصولات غذایی خود را با استفاده از مواداولیه درجه دو یا سه تولید می کنند. برنامه میدون اما در شصتمین قسمت از فصل دوم خود میزبان کسب و کاری است که برای تولید دمنوش هایش از میوه های درجه یک و تازه استفاده می کند.
محمود نایب زاده و حمیدرضا ستارزاده، مالکان شرکت ویتاسیب یزد هستند. شرکتی که با استفاده از بروزترین و مجرب ترین نیروها و با رعایت تمام نکات بهداشتی، به تولید دمنوش در هشت طعم سیب، به، گلابی، گل محمدي، بهارنارنج، هل، دارچین و ادویه هاي طبیعی مشغول است. البته تولید چای ماسالا، میوه خشک و بسته بندی آن نیز از دیگر بخش های فعالیت آنهاست. چای ها و دمنوش های این شرکت تاکنون در 24 استان کشور با کمک 300 فروشگاه و نماینده فعال به فروش رسیده است.
حتما بخوانید: خاص ترین چای کیسه ای ایران
چای ماسالا نوشیدنی محبوب در کشور هندوستان است که برای درمان سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کنترل دیابت و فشار خون و جوانسازی پوست توصیه می شود. به همین دلایل پزشکی و درمانی است که نه تنها این نوع چای بلکه تولید انواع چای و دمنوش گیاهی، تبدیل به عضوی از کسب و کارهای سودده و پردرآمد شده و اقبال مردمی و بازار فروش را به سمت خود کشانده.
مالکان ویتاسیب خود را از یزد به استودیو برنامه میدون در تهران رساندند تا در شصتمین قسمت آن، طرح توجیهی کسب و کار 4 ساله خود را در معرض قضاوت کهنه کاران حوزه کارآفرینی بگذارند. استفاده کردن از میوه های تازه بجای میوه های درجه پایین تر، می تواند موضوعی باشد که بیش از هر چیز دیگری نظر داوران را جلب و چالش برانگیز باشد اما با این وجود آنها امیدوارند تا با گذر از این چالش ها، به رویداد سرمایه گذار آخر ماه راه یابند و با تامین سرمایه در آن، پیشه خود را توسعه دهند.
برای امتیازدهی به این کسب و کار و سهم داشتن در پیشرفت جناب آقایان حمیدرضا ستارزاده و محمود نایب زاده، اینجا کلیک کنید...
نوشته شده توسط: میدون
نظرات (0)