تبلیغات در 2021 به سبک مایکروسافت
شرکت مایکروسافت در ابتدای سال میلادی جدید، با انتشار هفت توصیه تبلیغاتی، تلاش دارد به کسب و کارهای آسیب دیده از ویروس کرونا کمک کند.
شرکت مایکروسافت در ابتدای سال میلادی جدید، با انتشار هفت توصیه تبلیغاتی، تلاش دارد به کسب و کارهای آسیب دیده از ویروس کرونا کمک کند.
شرکت مایکروسافت یکی از بزرگترین و گران ترین شرکت های جهان در حوزه فناوری و دیجیتال است. این شرکت با ورود به سال جدید میلادی (2021) و گذر از پیک شروع ویروس کرونا، هفت مورد از مهمترین و کلیدی ترین تجربیات و توصیه های خود در زمینه تبلیغات و بازاریابی را منتشر کرده است. اگر شما بعنوان یک کارآفرین، صاحب کسب و کاری هستید که موفق شدید از این طوفان سهمگین به سلامت عبور کنید، پیشنهاد می کنیم برای ادامه مسیر و بازپس گرفتن سهم خود از بازار، این نوشته را از دست ندهید.
حتما بخوانید: نسخه پیچی دکترمهرنوش برای دوران پسا کرونا
سعی کنید تبلیغ محصولات خود را برای گروه های مختلف مشتریان برنامه ریزی کنید. هرکدام از مشتری ها دارای سن، جنس، قومیت، شغل، خانواده و... ویژگی های منحصر به فرد دیگری است که باید برای هرکدام تبلیغات جداگانه ای درنظر بگیرید. این استراتژی تبلیغ باعث می شود تا هم گستره مشتریانتان افزایش یابد و هم اعتمادشان قوی تر شود.
۶۴٪ افراد پس از مشاهده تبلیغ، محصولی را برای خرید در نظر میگیرند پس شما باید جایی را داشته باشید تا کاربر پس از کلیک برروی تبلیغ، وارد آن شده و خرید کند. مایکروسافت در سال 2021 به کارآفرینان پیشنهاد داده تا برای ساخت تجربه بهتر کاربر، یک صفحه فرود وبسایت (لندینگ پیج) بسازند و همزمان از زیبایی و جذاب بودن آن اطمینان حاصل کنند. خلاقیت، استفاده از تصاویر باکیفیت، تولید محتوا با کلمات پر قدرت و... ازجمله مواردی است که باید در طراحی صفحه یا صفحات فرود درنظر بگیرید.
درگیر کردن احساسات مشتری، ترفندی قدیمی برای موفقیت در بازاریابی و تبلیغات است؛ اگر کمی فکر کنید حتما چند تبلیغ تلویزیونی معروف که همواره در طول زندگی احساسات شما را درگیر کرده، پیدا خواهید کرد. (این تبلیغات بدلیل تاثیر عمیق، هیچوقت از ذهن شما پاک نشدند) استفاده از احساسات واقعی و صادقانه در تبلیغات می تواند ارتباط و اعتماد را در مشتریان ایجاد کند و وفاداری آنان به برند را افزایش دهد.
تمرکز برروی مقوله هایی همچون جشن های ملی و مذهبی، ایجاد انرژی و اشتیاق، امید به آینده و مطالب انگیزشی، آرامش یا تنش زدایی و... می تواند ارتباط برند شما با مردم را عمیق تر کند و این موضوع را به آنان منتقل کند که شما تنها فروشنده یک کالا یا خدمت نیستید بلکه با کسب و کارتان درحال تلاش برای راحت تر و لذت بخش تر کردن زندگی آنان هستید.
نکته دیگری که مایکروسافت به کسب و کارها پیشنهاد می کند، استفاده از نقاط اشتراک است؛ مواردی همچون ضرب المثل ها و استعاره ها. به کارگیری این موارد می تواند حس نزدیکی و یکی بودن را به مشتری منتقل کند و بدین ترتیب باعث فروش بیشتر شود.
حتما بخوانید: چگونه با مشتری در شرایط کرونایی همراه شویم؟
هرچه قدر هم که محصولات کسب و کار شما عالی و باکیفیت باشد، هراندازه که با استفاده از بهترین و به روزترین تکنولوژی ها ساخته شده باشد، هر میزان که خلاقیت و زیبایی در فرآیند ساخت آن به کار گرفته شده باشد و... تا زمانی که نتوانید این نکات را با تبلیغات درست و دردسترس به مشتریان خود منتقل کنید، کارآفرین موفقی نخواهید بود. تلاش کنید در بیشتر زمانها و مکان های ممکن، صفحات و محتوای تبلیغاتی تان دردسترس باشد تا کاربران بتوانند باکمترین زحمت و تلاش از آنها بازدید کنند.
در تبلیغات و بازاریابی، تعصب را کنار بگذارید و سعی کنید کالا و خدمات کسب و کارتان را با درنظر گرفتن ارزش های انسانی تبلیغ کنید. تعصب قاتل اعتماد به برندهاست و باعث ریزش طیف مشتری مقابل می شود بنابراین با شناسایی نقاط و ارزش های مشترک خود با مشتریان بالفعل و بالقوه تان جلو بروید.
آخرین پیشنهاد مایکروسافت برای تبلیغات در سال 2021، شناخت درست مخاطب است که می توان آنرا اولین قدم برای داشتن تبلیغات خوب و موثر دانست. ابتدا مخاطبینتان و موضوعات موردعلاقه شان را با دقت بررسی و کشف کنید، سپس لیستی از آنها بصورت کلمات کلیدی و اختصاری تهیه کنید (گوگل، گوگل ترند و سرچ کنسول گوگل می تواند برای شناسایی موارد موردعلاقه مخاطبین کمکتان کند) و آنها را در مقاطع مختلف و فعالیت های گوناگون استفاده کنید. سعی کنید لیستتان، لیستی جامع و کامل باشد که قابلیت اضافه و کم کردن موارد را نیز داشته باشد.
نوشته شده توسط: نرگس صفوی
نظرات (0)