زنبورداری با کندوهای بی در و پیکر
کندوهایی که در این قسمت از برنامه میدن معرفی می شود، می تواند بهره وری زنبورداری را تا 80 درصد افزایش دهد.
کندوهایی که در این قسمت از برنامه میدن معرفی می شود، می تواند بهره وری زنبورداری را تا 80 درصد افزایش دهد.
در پنجاه و چهارمین قسمت از برنامه میدون، کارآفرین همدانی معرفی می شود که موفق شده با نوآوری در صنعت ساخت کندو، مشکلات و عیوب اساسی را در این صنعت پر مزیت اصلاح کند؛ احسان دادخواه مدیر مجموعه خانه زنبور
ایران از نظر تعداد کلنی های زنبور عسل رتبه دوم جهانی را دارار است در صورتیکه متاسفانه بهترین جایگاهی که از نظر تولید عسل و سایر فراورده های عسل در جهان کسب نموده، رتبه ی چهارم می باشد. اصولا بهره وری در صنعت زنبورداری در شرایط آب و هوایی و همچنین اقلیم جغرافیایی مشخص به سه عامل مدیریت کلنی ها، نژاد زنبور و مدل کندو وابستگی مستقیم دارد که در کشورما آنچنان اهمیتی ندارند.
اینها مزیت های استفاده از نسل جدیدی کندوهای زنبوردار است. مجموعه خانه زنبور با ساخت این کندوهای مدرن، با برطرف نمودن عیوب کندوهای قدیمی، افزایش بهره وری وکاهش تلفات را به دنبال داشته است. در این کندوها کف کاملا باز بوده و بدنه و درب کندو کاملا عایق حرارتی و رطوبتی می باشد. تیم آقای دادخواه همواره در تلاش اند تا با ساخت این نوع از کندوها، تلفات زنبور را تا 80 و بهره وری تولید عسل را تا 300 درصد افزایش دهند بعبارت دیگر محصول تولیدی آنها می تواند انقلاب بزرگی در صنعت زنبور وزنبورداری ایران باشد و افق نویی را در آن روشن کند.
برنامه میدون در پنجاه و چهارمین قسمت از فصل دوم خود، میزبان این تیم متخصص و کسب و کار مهم آنهاست. خانه زنبور، به همراه کندوهای کف باز خود به این مسابقه کارآفرینی آمده تا نوآوری خود را در معرض قضاوت داوران کهنه کار آن همچون آقای مصطفی زاده قرار دهد تا اشکالات آنرا برطرف و محسنات آنرا تقویت کند.
برای امتیازدهی به این کسب و کار و سهم داشتن در پیشرفت جناب آقای احسان دادخواه، اینجا کلیک کنید...
نوشته شده توسط: میدون
نظرات (0)