کسب و کارهای خرد دریایی و اشتغالزایی در سواحل
سیدحسام الدین پورعباسی دبیر کمیته پژوهش صندوق کارآفرینی امید گفت: کسب و کارهای خرد دریایی گامی بسوی اشتغال افزایی در سواحل شمالی و جنوبی کشور است.
سیدحسام الدین پورعباسی دبیر کمیته پژوهش صندوق کارآفرینی امید گفت: کسب و کارهای خرد دریایی گامی بسوی اشتغال افزایی در سواحل شمالی و جنوبی کشور است.
به گزارش «میدون»، سیدحسام الدین پورعباسی کسب و کارهای خرد را راه ارزان اشتغال افزایی در جامعه توصیف کرد و افزود: مزیت این نوع کسب و کارها نسبت به صنایع متوسط و بزرگ هزینه پائین راهاندازی، استقلال بالاتر موسسان، امکان مدیریت و توسعه آسانتر، قابلیت راهاندازی در مناطق جغرافیایی گوناگون، مشکلات کمتر در حمل و نقل، امور بیمهای و مالیاتی، قدرت رقابتپذیری بالا، قیمت تمام شده پائین، زودبازده بودن، بازگشت سریع سرمایه و غیره است.
وی اظهارداشت: کسب و کار خرد، کوچک، متوسط و بزرگ به ترتیب کسب و کاری هستند که دارای ۱۰،۱۰ تا ۵۰، ۵۰ تا ۲۵۰ و بالاتر از ۲۵۰ نفر اشتغال داشته باشند.
دبیرکمیته پژوهش صندوق کارآفرینی امید در ادامه به موضوع انعقاد قرارداد همکاری صندوق توسعه صنایع دریایی و صندوق کار آفرینی امید در خصوص ساماندهی کسب و کارهای کوچک در حوزه صنایع دریایی اشاره کرد و گفت: براساس این تفاهم نامه که در آبان ماه سال گذشته به امضای دو طرف رسید صندوق کار آفرینی امید به اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط معرفی شده از سوی صندوق توسعه صنایع دریایی تسهیلات اعطا میکند.
وی افزود: این تسهیلات جهت راه اندازی کسب و کار های جدید و حمایت از توسعه کسب و کار های بازار محور فعلی در مناطق ساحلی، نوسازی و بازسازی شناورها و همچنین اجرای طرح های دانشبنیان در حوزه دریا و خدمات مرتبط خواهد بود.
پور عباسی اضافه کرد: مبلغ اعتبار این تفاهمنامه ۳۰۰ میلیارد ریال است که به طرح های معرفی شده ازسوی صندوق صنایع دریایی وپس از بررسی و تائید در چارچوب ضوابط قانونی پرداخت خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقدمات طرح مشترک ساماندهی کسب و کارهای خرد در بخش دریایی با رویکرد اقتصاد محلی فراهم شده است، یادآورشد: این طرح مشترک علاوه بر اشتغالزایی در سواحل شمالی و جنوبی کشور، کارآفرینان این عرصه را نیز زیر پوشش قرار می دهد.
نظرات (0)