پروژه آمایش سرزمینی میدون به خط پایان رسید...
پس از گذشت حدودا دو سال از شروع پروژه آمایش سرزمینی در سامانه میدون، امروز این پروژه به مرحله انتهایی خود رسیده است.
پس از گذشت حدودا دو سال از شروع پروژه آمایش سرزمینی در سامانه میدون، امروز این پروژه به مرحله انتهایی خود رسیده است.
آمایش سرزمین، سندی راهبردی و عملیاتی برای توسعه اقتصادی بلندمدت و پایدار در یک منطقه (استان، شهرستان، شهر و...) است که می کوشد مزیت های اقلیمی، کسب و کاری، سرمایه گذاری، اجتماعی، فرهنگی و هنری و... موجود را درکنار ظرفیت های بالقوه و مغفول مانده، شناسایی و اولویت بندی کرده و به نهادهای سیاستگذار، سرمایه گذاران و فعالان حوزه کسب و کار ارائه دهد.
میدون، جامع ترین سامانه راه اندازی، هدایت و پشتیبانی از کسب و کارهای خرد است که باتوجه به اهمیت مقوله آمایش سرزمین و تاثیر آن در موفقیت کسب و کارهای نوپا، حدودا دو سال پیش، پروژه ای را در این خصوص با همکاری کمیته امداد امام خمینی کلید زد.
طبق بررسی ها تاکنون هیچ یک از سندهای آمایش سرزمینی منتشر شده توسط ارگانها و سازمانها، ایران را در مقیاس شهرستانی بررسی نکردند؛ اما میدون برای اولین بار، با پشتوانه تیمی پرتلاش و متخصص و با همکاری بیش از 2000 کارشناس حوزه کارآفرینی و اشتغال، مزیت های کسب و کاری و مشاغل اولویت دار در 429 شهرستان کشور را بررسی و 50 شغل مزیت دار در هرکدام را استخراج کرده است. لازم به ذکر است که این مشاغل در رسته های صنعت، دامداری، زراعت، باغداری، شیلات، طیور، صنایع دستی و تبدیلی جای می گیرند.
میدونی ها بخوانند: کجا سرمایه گذاری نکنم؟!
آمایش سرزمینی اگر به درستی و در مسیر اصلی خود اجرایی شود، اثرات مثبت متعددی به دنبال خواهد داشت که ازجمله آنها میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
امروز و پس از گذشت حدودا دو سال از شروع پروژه آمایش سرزمینی در سامانه میدون، این پروژه به مرحله انتهایی خود رسیده است؛ تحلیل هر شهرستان درحال بارگذاری در سایت است و به زودی در دسترس تمام کارآفرینان زحمت کش ایران زمین قرار خواهد گرفت.
نوشته شده توسط: حسین زمانی
نظرات (0)