اما و اگرهای صادرات به سوریه
واحد دوره های آموزشی سامانه میدون، دوره های متعددی در حوزه درآمدزای صادرات تدوین کرده که صادرات به سوریه، یکی از بهترین آنهاست.
واحد دوره های آموزشی سامانه میدون، دوره های متعددی در حوزه درآمدزای صادرات تدوین کرده که صادرات به سوریه، یکی از بهترین آنهاست.
چند ماهی است کشور سوریه از جنگ داخلی و لوس موجودات بی رحمی همچون داعش پاک شده؛ ولی خرابی های جنگ، بر پیکره شهرهایی همچون حلب و دیرالزور و روح و جان مردم یکی از کهن ترین مناطق جهان، پابرجاست. اما این خرابی ها و ویرانه ها چگونه باید ترمیم شود؟ ایران می توان با توسعه صادرات، اصلی ترین بازساز این کشور جنگ شده باشد؟
کشورمان سبقه خوبی در بازسازی کشورهای جنگ زده دارد؛ مثلا همین همسایه غربی یعنی عراق، سهم زیادی از آبادانی دوباره اش پس از سالهای اشغال آمریکا را مدیون ایران و کالاهای ایرانی است؛ صادرات انواع و اقسام کالاهای ساختمانی، نیروی کار، تخصص و... . عراق امروز یکی از اصلی ترین بازارهای صادراتی ایران تبدیل شده. حال باتوجه به شرایط سوریه و شروع دوران پساجنگ در آن، تولیدکنندگان، کارآفرینان و تجار ایرانی می توانند فرصتی طلایی را پیش روی خود ببینید.
سوریه بعداز جنگ، منطقه ای است با بیش از 60% بیکار که براساس ردهبندی سازمان توسعه تجارت، یکی از 40 کشوری است که در اولویت اول بازار هدف تجارت ایران قرار دارد. علاوه براینکه پتانسیل های کشورمان برای تولید اجناس و کالاهای گوناگون، در شرایط مطلوبی است، شرایط سوریه و روابط دیپلماتیک با آن نیز در سطح خوبی قرار گرفته و می تواند تسهیل کننده روابط صادراتی باشد. اما نکته ای که نباید از آن غافل شد، چم و خم کار صادرات است.
میدونی ها بخوانند: نفتکش صادرات نفتی ایران به گل نشسته؟
روابط تجاری بین المللی ریزه کاری های خاص خود دارد که می بایست قبل از برداشتن هر قدمی، به خوبی از آنها آگاه شد. واحد دوره های آموزشی میدون، در همین زمینه اقدام به تدوین دوره آموزشی کرده که می تواند راهنمای خوبی برای شروع تجارت با سوریه باشد. البته با مشورت گرفتن از کهنه کاران حوزه صادرات همچون مهدی نجات نیا نیز، می توان یک تجارت پر سودتر و موفق تر را به این کشور تجربه کرد.
نوشته شده توسط: دکتر مجید فرومدی
نظرات (0)