پرورش بره با تعاون...
شرکت تعاونی پرواربندی بره، با مدیریت جناب آقای شعبانی،امشب مهمان هشتمین قسمت از فصل دوم مسابقه میدون است.
شرکت تعاونی پرواربندی بره، با مدیریت جناب آقای شعبانی،امشب مهمان هشتمین قسمت از فصل دوم مسابقه میدون است.
بره یا همان گوسفند یکی دو ساله، ازجمله چهارپایان است که گوشتش، به لذیذی و خوش پخت بودن در سراسر جهان معروف است. محافظت از بدن در برابر کمخونی، افزایش توده عضلانی، بهبود سلامت استخوان، بهبود سیستم ایمنی و سلامت سیستم عصبی ازجمله فواید مصرف گوشت این گوسفند سفید-صورتی است که البته زیاده روی در آن نیز می تواند به بروز دیابت، کلسترول و فشار خون منجر شود.
از سوی دیگر، پرواربندی گوسفند یا هر دام دیگری، نیاز به شرایط محیطی مانند چراگاه مناسب، آب خوب و شرایط آب و هوایی مطبوع دارد که پکیج آنها را می توان براحتی در استانهای نوار شمالی ایران یافت. این شرایط محیطی موجب شه تا بیشتر افرادی که در استانهای مازندران، گیلان و گلستان زندگی می کنند، درکنار شغل شریف برنج کاری به دامداری نیز مشغول باشند. آقای رضا شعبانی نیز یکی از همین دامداران اهل مازندران است که مسیر متفاوتی را برای دامداری خود و هم ولایتی هایش ساخته است. او امشب به مسابقه میدون آمده تا این راه و طرح خود را در معرض قضاوت داوران مسابقه قرار دهد.
شرکت تعاونی سیاه زاغ بردون که با سهام های مردم روستایی و دامداران اداره می شود، در زمینه پرورش و پرواربندی بره فعالیت می کند. درحقیقت کلیه فرآیندهای خرید، پیگیری فروش و بازاریابی محصولات، توسط آقای شعبانی و تیمش انجام می شود؛ ولی سهام شرکت مربوط به روستائیان است. بعبارت دیگر طرح کسب و کار این دامدار خوش فکر به اینصورت است که با جمع آوری دامداری های خرد منطقه و ایجاد یک تعاونی، هم ریسک کار را کاهش داده، هم سود بیشتری را به آنان عرضه می کند و هم هزینه سربار هرکدام از اعضا را به حداقل رسانده است.
ارگانیک بودن، کیفیت بالای گوشت و قیمت فروش مناسب ازجمله مواردی است که باعث می شود مردم بتوانند از گوشت قرمز سرشار پروتئین، در رژیم غذایی و سبد غذایی خود استفاده کنند. تعاونی آقای شعبانی، باتوجه به اینکه در منطقه ای کوهستانی و مستعد برای دامداری واقع شده و همچنین حقوقی بابت مدیریت و مسئولیت پرداخت نمی کند، توانسته تاحد قابل قبولی این سه شرط را برای مردم منطقه تامین کند. علاوه بر اینکه می تواند در هر چهارفصل سال به آنان خدمت اراده دهد.
امشب مانند هرکدام از دیگر قسمت ها، مسابقه میدون میزبان سه کارآفرین برتر کشوری است. رضا شعبانی، رئیس شرکت تعاونی پرورش بره نیز یکی از این سه نفر است که آمده تا شانس خود را برای گرفتن جایزه یک میلیاردی میدون امتحان کند.
برای حمایت از کسب و کار آقای رضا شعبانی با سکه های میدونی، اینجا کلیک کنید...
نظرات (0)