تولید محتوای تصویری
دو کارآفرین آسمان نماهای سیار که پا به عرصه تولید محتوا گذاشته، معتقد اند: هر فیلم آموزشی تولید شده، حداقل 4 هزار دلار ارزش دارد.
دو کارآفرین آسمان نماهای سیار که پا به عرصه تولید محتوا گذاشته، معتقد اند: هر فیلم آموزشی تولید شده، حداقل 4 هزار دلار ارزش دارد.
علی پروهان و رامین پوره، دو شرکت کننده جوان و با انگیزه مسابقه میدون که مربی و کارآفرین آسمان نما های سیار هستند از نحوه ورودشان به این کار و کسب، اذعان داشتند: پس از بررسیهای انجامشده توسط گروه بازاریابی، تحقیق و توسعۀ طبیعت آسمانشب، بکر بودن و گستردگی بازار و لزوم وارد کردن فنآوری آسماننماها و رصدخانهها به منطقۀ خاورمیانه و کشورمان، در راستای مقاصد آموزشی مهمترین علل ورود به این عرصه بود.
پروهان گفت: بهمنظور ترویج دانش نجوم در بین علاقهمندان به این رشته، اقدام به ارائه خدماتی از قبیل کلاسهای آموزش نجوم، اجرای برنامههای نجومی، اجرای برنامههای رایگان و عامالمنفعه در راستای ترویج علم، راهاندازی وبسایتهای علمی، تاسیس کتابخانه و عرضۀ نشریات علمی کردیم.
او افزود: مدل کار و کسب ما در حیطههای مختلفی از دانش نجوم و طبیعت است که این موارد از تهیه ابزارهای نجومی، تدوین منابع آموزشی، ارائه آموزشهای لازم به علاقهمندان نجوم و ستارهشناسی گرفته تا انجام فعالیتهای گسترده در زمینه احداث و تجهیز رصدخانههای شخصی و دانشگاهی، ساخت ابزارهای روزآمد آموزشی مانند آسماننما و رباتهای آموزشدهنده و... را پوشش میدهد.
رامین پوره، گفت:« تاکنون محتوای آموزشی نجوم در انحصار چند کشور بوده اما چند سالی است که توانسته ایم با یک تیم خوب فیلم ها را تولید کنیم و الان با اقتدار بگوییم که این امکان را داریم که سرفصل ها را از آموزش و پرورش بگیریم و طبق استاندار، ویدئو بسازیم. فراموش نشه که هر فیلم حداقل 4 هزار دلار ارزش داره»
پوره تصریح کرد: برای 28 هفته تحصیلی فارغ از امتحانات و تعطیلات، 55 میلیون( 11هزار دانش اموز) به ازای هر گنبد کوچک درآمد داشتیم.
او در مورد تولید انواع آسماننماهایشان، بیان کرد: 1-طراحی و تولید آسماننماهای دیجیتال تک پروژکتور، شامل چهار محصول NP1600، NP1200، NP1080،NP768 . 2-طراحی و تولید آسماننماهای دیجیتال دوپروژکتوری (در مرحلۀ طراحی و آزمایش نمونۀ اولیه).
علی پروهان که به دنبال بالا بردن سواد علمی دانش آموزان کشور است، خاطر نشان کرد:« دیدِ ما همیشه درآمد زایی نیست. کارمون رو با عدالت اجتماعی برای بچه های کار، بی سرپرست و بدسرپرست و... شروع کردیم و ادامه هم میدهیم.»
آسماننما یا اخترسرا تالاری است که یا برای ارائه مباحث آموزشی درباره اخترشناسی و آسمانِ شب یا برای آموزشِ ناوبریِ فلکی استفاده میشود. همچنین در آن نمایی از ستارگان و سیاره ها و دیگر پدیدههای آسمانی به منظور آموزش یا سرگرمی نمایش داده میشود. معمولاً آسماننما دارای گنبدی است که بینندگان در زیر آن مینشینند و تصویری از آسمان را که با تصویر ساز(پروژکتور) مخصوصی بر سقف گنبد میافتد، نگاه میکنند.
نظرات (2)
رضاالیاسی
سلام بنده هم درخواست اخذ نمایندگی دارم چکار باید انجام دهم متشکرم
سلام. برای ارتباط با ایشون در این قسمت درخواست همکاری ثبت کنید. http://meidoun.ir/home/connectionitem/16698
احسان باباخانی
باسلام . نظرم در مورد اسمان نما جلب شده و میخایتم ی راه ارتباطی با سازندگان این محصول داشته باشم
در بخش مسابقه میدون، درخواست همکاری بگذارید