حسابی گانودرما بفروش
این روز ها تقاضا برای مصرف قارچ گانودرما به نسبت پرورش آن رو به افزایش است که تنها با 40 میلیون تومان، می توان بهترین سرمایه گذاری را انجام داد.
این روز ها تقاضا برای مصرف قارچ گانودرما به نسبت پرورش آن رو به افزایش است که تنها با 40 میلیون تومان، می توان بهترین سرمایه گذاری را انجام داد.
به گزارش میدون، سه، چهار سالی است که اسم قارچ گانودرما بر سر زبان ها افتاده و تبلیغات بسیاری در زمینه اثرات درمانی و دارویی آن در فضای مجازی و عطاری ها و... صورت گرفته است که شاهد موج گسترده ای از اظهارات موافقان و مخالفان هستیم.
اردلان قیلاوی زاده، کارآفرین و مدرس برتر کشاورزی کشور، گفت: در سال 1986، حدود 60 درصد تولید قارچ به قارچهای دکمهای اختصاص داشت که این میزان در سال 2017 به 15 درصد کاهش یافته است. آمار نشان دهنده این است که در حال حاضر تولید قارچهای خوراکی و دارویی رو به افزایش است.
او ادامه داد: قارچهای دارویی گانودرما به دلیل دارا بودن ترکیبات پلی ساکاریدی، آدنوزین، جرمانیوم، آنتی اکسیدان های قوی، سلنیوم و آنزیم سوپراکسید دیسموتاز و... باعث کاهش قند و چربی خون، افزایش میل جنسی در اقایان، جلوگیری از سرطان و گرفتگی رگ های خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سکته مغزی و بیماری دیمینشیا که با زوال عقل همراه است، می شود. همچنین این قارچها به عنوان یک ماده ایمنیزا برای کمک به درمان سرطان در طی شیمی درمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
این کارآفرین با بیان اینکه تقاضا برای مصرف قارچ گانودرما به نسبت پرورش آن رو به افزایش است، خاطر نشان کرد: بهترین فرصت برای سرمایه گذاری روی این کسب و کار است که تنها با 40میلیون تومان با گرفتن یک فضای 30متری، کمی هزینه برای قفسه بندی و سیستم گرمایشی و سرمایشی، میتوان شروع کرد.
اردلان قیلاوی زاده، اظهار داشت: پرورش این گیاه، مختص قشر خاصی نیست و همه با هر شرایط و موقعیتی می توانند به این شغل ورود پیدا کنند. ناگفته نماند که تنها ریسک این کار، کنترل دما است که با شرکت در دوره و کارگاه های آموزشی، قابل یادگیری است و شش تا هفت ماه نیز به دلیل قابلیت خشک شدن، ماندگاری دارد.
او در پایان گفت: گانودرما و گیاهان دارویی وارد چرخه سلامت میشوند که این امر باعث کاهش مصرف دارو و خروج ارز می گردد و به دلیل درگیر کردن بسیاری از افراد و مشاغل باعث اشتغال زایی نیز میشود.
قارچ گانودرما با نام لاتین reishi یا ganoderma از هزاران سال پیش در طب سنتی آسیای شرقی استفاده میشد. این قارچ در چین نمادی از سلامتی و طول عمر به همراه شادی و اقبال در زندگی بود و دو هزار سال در کشورهای مختلف شرقی به خواص درمانی آن اعتقاد داشتند. گانودرما زمانی تنها برای امپراطوران و بزرگان استفاده میشد و در اختیار عموم مردم قرار نداشت.
این قارچ، بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خوردن نیست. در کشورهای مختلف به غیر از چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنیها یا دمنوش های مختلف به خصوص به صورت پودر شده مصرف میشود. همچنین ژاپنیها معتقدند که نوع قرمز رنـگ ایـن قـارچ دارای خـواص درمانی است، اما چینیها معتقدنـد کـه نوع سـیاه رنـگ دارای خواص درمانی به مراتب بیشتر از نوع قرمز رنگ است. منابع و کتب قدیم، این قارچ را برای درمان تنگی نفس، تقویت حافظه، افزایش قدرت بدنی، افزایش طول عمر، درمـان بیماریهای کلیه و کبد، آرتریت (ورم مفاصل) ، آسم، زخم معده، دیابت مفید دانسـتهاند.
نظرات (0)