صادرات کالاهای ایرانی به قرقیزستان
با فروپاشی شوروی ،کشور قرقیزستان به یک کشور مصرف کننده تبدیل شد از طرفی با قوی شدن روابط بین ایران و قرقیزستان صادرات به قرقیزستان به یک تجارت سودآور تبدیل شده است.
با فروپاشی شوروی ،کشور قرقیزستان به یک کشور مصرف کننده تبدیل شد از طرفی با قوی شدن روابط بین ایران و قرقیزستان صادرات به قرقیزستان به یک تجارت سودآور تبدیل شده است.
به گزارش «میدون»؛ایران و قرقیزستان به لحاظ سیاسی و اقتصادی روابط پایدار و دوستانهای دارند. سفیر کشور قرقیزستان در بجنورد اعلام کرد که سال گذشته 68 درصد کالاهای خود را از طریق کالاهای ایرانی تامین کرده است. کشور قرقیزستان در همسایگی چین است ولی این امر باعث نشده که کالاهای ایرانی با وجود انبوه کالاهای چینی بازار مصرفی خود را از دست بدهند.
سرمایه اولیه و میزان سود
سرمایه اولیه برای شروع صادرات به قرقیزستان به 500 میلیون تومان می باشد که 250 میلیون تومان برای راه اندازی و جذب نیروی انسانی هزینه میشود. یادگیری اصول بازار مصرفی مهمترین بخش است که حدود 100 میلیون تومان هزینه می برد. یکی از میزیتهای صادرات به کشور قرقیزستان، رهایی از هزینههای گمرکی است. صادرات به کشورهای حوزه اورآسیا به هزینههای زیاد گمرکی نیاز ندارد و همین امر صادرات به قرقیزستان را چند برابر می کند. سود شما نسبت به صادراتی که انجام میدین متغیراست ولی چون به دلار کار می کنید همیشه سود چشم گیری در انتظار شما خواهد بود .
روابط، مهم ترین حقله در زنجیره صادرات
یکی از مهم ترین بخشهای صادرات روابط است. قرقیزستان به دلیل اسلامی بودن، ایرانیان را نسبت به کشورهای صادر کننده جلو انداخته است. برای ارتباط بر قرار کردن با مردم قرقیزستان نیاز دارید که زبان آن ها را یادبگیرید ولی می توانید از مترجم های مورد اعتماد نیز استفاده کنید. مردم قرقیزستان بسیار خون گرم هستند و سریع ارتباط برقرار می کنند و همین گرمی باعث می شود مشتری پا ثابت کالا های شما شوند.
حمل و نقل
کشور قرقیزستان به هیج یک از دریاهای بینالمللی دسترسی ندارد و این حمل و نقل دریایی را ناممکن می کند ولی حمل و نقل زمینی و ریلی برای صادرات به صرفه هستند. حمل و نقل هوایی به قرقیزستان هم ممکن نیست به دلیل برخی از مشکلات محیطی و سیاسی با استفاده از هواپیما نمی توانید کالا صادر کنید. مناسب ترین و به صرفه ترین راه برای صادرات به کشور قرقیزستان، حمل و نقل ریلی است.
کالا های صادراتی ایران
اگرلیست کالا های صادراتی ایران به قرقیزستان را ملاحظه کنید، میتوان فهمید که کالایهای ایرانی از تمامی صنایع در این لیست وجود دارند. لیست متنوعی که میتوان از کالاهایی مثل پسته، خرما، روغن نباتی، فرش کفپوش ها، محصولات پتروشیمی، مصالح ساختمانی، ظروف بلوری و بلورجات، کیوی، مواد پایه محصولات شوینده، مواد شیشه ای، مواد غذایی و...... نام برد. این کالا های نام برده عمده کالاهای صادراتی ایرانی هستند ولی کالاهای بیشتری هم هستند که به قرقیزستان صادر می شوند ولی در این لیست جایی ندارند.
ریسک ها
یکی از بزرگ ترین ریسک صادرات به کشور های خارجی، نوسانات ارزی است. این نوسانات میتواند باعث ورشکستگیهای سنگین شود. بهتر است قبل از انجام کار تمامی وقت خود را برای آموزش صادرات کالا ،یادگیری مراحل و دانش صادرات ، شناخت بازارمصرفی و نوسانات ارزی بگذارید تا در زمان صادرات به مشکل نخورید. در این مسیر مجموعه از متخصصان و مشاوران حوزه صادرات دربخش کلینیک مشاوره سامانه «میدون»؛آماده مشورت دادن به شما هستند تا ریسک این تجارت سودآور را به حداقل برسانید.
قرقیزستان از مهم ترین بازار های صادراتی اجناس ایرانی هستند. این صادرات به 500 میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارد که با توجه به قیمت ارز و با در نظر گرفتن هزینه های جاری در کوتاه مدت بازگردانی می شود. ریسک این کار متوسط است ولی با مشورت به حداقل می رسد
نظرات (0)