- میدون
- درخواست مشاوره کسب و کار
- درخواست مشاوره تخصصی
- {{Citem.yearOfCVDesc}}
- {{Citem.cVDesc}}
- ------------
- {{Bitem.yearOfCVDesc}}
- {{Bitem.cVDesc}}
- ------------
- {{Zitem.cVDesc}}
- {{Citem.yearOfCVDesc}}
- {{Citem.cVDesc}}
- ------------
- {{Bitem.yearOfCVDesc}}
- {{Bitem.cVDesc}}
- ------------
آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیانگذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای تحصیلات دکتری صنایع غذایی از دانشگاه تهران هستند. ایشان از سال 1389 تا سال 1392، مدیر تولید بیسکویت های ساده و کرم دار، ویفر و شیرینی های وایر کات (های بای، کوکی ...) بودهاند. جناب بیگدلیان در حوزه تخصص خود پروژههای بسیار زیادی را با موفقیت به انجام رساندهاند و در این راستا سوابق عملی بسیار زیادی را کسب نمودهاند. علاوه بر این، مشاور متخصص در زمینه تولید کیک، کلوچه و بیسکوییت میباشند و در مواردی که در زیر به آنها اشاره میشود، مشاوره ارائه میدهند. همچنین دورههای بین المللی HACCP و ISO2000 را گذارنده و گواهینامه مربوط به آن را اخذ نمودهاند.
- مشاوره تخصصی در برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی
- مشاوره تخصصی در زمینه فرمولاسیون، تولید محصولات جدید، تولید محصولات سالم و بدون قند ( رژیمی و ارگانیک)
اعم پروژه های انجام شده:
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون نان تارت در اصفهان (شرکت متعلق به آقای محمد ذاکریان)
- پروژه راه اندازی کامل کارخانه تولید کیک و کلوچه در ورامین - شهرک صنعتی چرمشهر؛ شامل تامین دستگاه، تامین وطراحی فرمولاسیون، آموزش نیروی کار - (پروژه متعلق به آقای محمد مطلق)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کوکی شکلاتی در اصفهان - شرکت دژ - شهرک صنعتی ده سرخ ( پروژه متعلق به خانم انصاریان)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید غذای آماده؛ شامل تامین دستگاه، تامین و طراحی فرمولاسیون انواع اشترودل، سمبوسه و پیراشکی منجمد وآماده به مصرف و آموزش نیروی کار، پروژه متعلق به آقای حیدری (محل اجرای پروژه: شرکت آریوشام، اصفهان، شهرک صنعتی سروش بادران)
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون شکلات خرما و ارده برای اولین بار در ایران، پروژه متعلق به جناب آقای صیدی (شرکت ونداد، ایلام )
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی کارخانه تولیدی فرزانه ، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای مهدی میرنیام (محل اجرای پروژه: شرکت فرزانه، شهرک صنعتی اشتهارد کرج)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کلمپه خرمایی و کلوچه نارگیلی، پروژه متعلق به آقای محمد گلرخی (محل اجرای پروژه اصفهان، شهرک مولنجان، جاده فرودگاه اصفهان، شرکت گلچین )
- ارائه فرمولاسیون و مهندسی معکوس محصول وارداتی ژل زعفران از کشور اسپانیا و تحویل نمونه صنعتی مشابه خارجی، با همکاری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، پروژه متعلق به محمد ابوترابیان (محل اجرای پروژه : شرکت اسلوبان، تهران)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کیک، پروژه متعلق به جناب آقای حسینی (شرکت کیک ریتا، شهرک صنعتی پایتخت)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع سس سرد و گرم شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول و تولید آزمایشی در کارخانه تولیدی ناجی اصفهان، شرکت, Mainz پروژه متعلق به آقایان کسری نصیری ( محل اجرای پروژه اصلی: قرچک ورامین)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید سس فلفل تند کارخانه تولیدی چاشت تیشتر مهر، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای یغمایی (محل اجرای پروژه: شرکت چاشت تیشترمهر، شهرک صنعتی قرچک تهران)
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون کرم و نان ویفر، پروژه متعلق به جناب آقای غوثی (شرکت تانیس، افغانستان)
- طراحی پلان کارخانه رستینگ و بسته بندی قهوه فوری پروژه متعلق به جناب آقای حسام نژاد (شرکت آروانا، اصفهان)
- مشاوره در امر تامین دستگاه های مورد نیاز خط تولید انواع انرژی بار، کنجد عسلی و معجون بار؛ پروژه متعلق به حید خدایی (محل اجرای پروژه، اطراف تهران)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید ماست و انواع دوغ، پروژه متعلق به جناب آقای بهرامی (شرکت نیکالور، کرمان)
- طراحی مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع نوشمک و ژله، پروژه متعلق به آقای آرمان خالدیان (محل اجرای پروژه: سنندج)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع عرقیجات و اسانس های گیاهی، پروژه متعلق به آقایان دکتر قاسمی و مهندس اکبریان (محل اجرای پروژه: جاده قدیم کرج)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید و آزمایشگاه، خط تولید سوپ آماده، پروژه متعلق به جناب آقای کریمی (محل اجرای پروژه: قزوین)
- ارائه پروپوزال راه اندازی خط تولید بیکربنات آمونیوم؛ پروژه متعلق به شرکت زرین پلاست سپهردر تهران
- مدیریت "گروه فنی مهندسی- علمی و پژوهشی فوداتیس" فعال در زمینه های راه اندازی پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی در امور تامین فرمولاسیون و دستگاه ها، همکاری با بخش تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
ثبت نظر جدید
- {{Citem.yearOfCVDesc}}
- {{Citem.cVDesc}}
- ------------
- {{Bitem.yearOfCVDesc}}
- {{Bitem.cVDesc}}
- ------------
- {{Zitem.cVDesc}}
آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیانگذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای تحصیلات دکتری صنایع غذایی از دانشگاه تهران هستند. ایشان از سال 1389 تا سال 1392، مدیر تولید بیسکویت های ساده و کرم دار، ویفر و شیرینی های وایر کات (های بای، کوکی ...) بودهاند. جناب بیگدلیان در حوزه تخصص خود پروژههای بسیار زیادی را با موفقیت به انجام رساندهاند و در این راستا سوابق عملی بسیار زیادی را کسب نمودهاند. علاوه بر این، مشاور متخصص در زمینه تولید کیک، کلوچه و بیسکوییت میباشند و در مواردی که در زیر به آنها اشاره میشود، مشاوره ارائه میدهند. همچنین دورههای بین المللی HACCP و ISO2000 را گذارنده و گواهینامه مربوط به آن را اخذ نمودهاند.
- مشاوره تخصصی در برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی
- مشاوره تخصصی در زمینه فرمولاسیون، تولید محصولات جدید، تولید محصولات سالم و بدون قند ( رژیمی و ارگانیک)
اعم پروژه های انجام شده:
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون نان تارت در اصفهان (شرکت متعلق به آقای محمد ذاکریان)
- پروژه راه اندازی کامل کارخانه تولید کیک و کلوچه در ورامین - شهرک صنعتی چرمشهر؛ شامل تامین دستگاه، تامین وطراحی فرمولاسیون، آموزش نیروی کار - (پروژه متعلق به آقای محمد مطلق)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کوکی شکلاتی در اصفهان - شرکت دژ - شهرک صنعتی ده سرخ ( پروژه متعلق به خانم انصاریان)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید غذای آماده؛ شامل تامین دستگاه، تامین و طراحی فرمولاسیون انواع اشترودل، سمبوسه و پیراشکی منجمد وآماده به مصرف و آموزش نیروی کار، پروژه متعلق به آقای حیدری (محل اجرای پروژه: شرکت آریوشام، اصفهان، شهرک صنعتی سروش بادران)
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون شکلات خرما و ارده برای اولین بار در ایران، پروژه متعلق به جناب آقای صیدی (شرکت ونداد، ایلام )
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی کارخانه تولیدی فرزانه ، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای مهدی میرنیام (محل اجرای پروژه: شرکت فرزانه، شهرک صنعتی اشتهارد کرج)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کلمپه خرمایی و کلوچه نارگیلی، پروژه متعلق به آقای محمد گلرخی (محل اجرای پروژه اصفهان، شهرک مولنجان، جاده فرودگاه اصفهان، شرکت گلچین )
- ارائه فرمولاسیون و مهندسی معکوس محصول وارداتی ژل زعفران از کشور اسپانیا و تحویل نمونه صنعتی مشابه خارجی، با همکاری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، پروژه متعلق به محمد ابوترابیان (محل اجرای پروژه : شرکت اسلوبان، تهران)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کیک، پروژه متعلق به جناب آقای حسینی (شرکت کیک ریتا، شهرک صنعتی پایتخت)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع سس سرد و گرم شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول و تولید آزمایشی در کارخانه تولیدی ناجی اصفهان، شرکت, Mainz پروژه متعلق به آقایان کسری نصیری ( محل اجرای پروژه اصلی: قرچک ورامین)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید سس فلفل تند کارخانه تولیدی چاشت تیشتر مهر، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای یغمایی (محل اجرای پروژه: شرکت چاشت تیشترمهر، شهرک صنعتی قرچک تهران)
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون کرم و نان ویفر، پروژه متعلق به جناب آقای غوثی (شرکت تانیس، افغانستان)
- طراحی پلان کارخانه رستینگ و بسته بندی قهوه فوری پروژه متعلق به جناب آقای حسام نژاد (شرکت آروانا، اصفهان)
- مشاوره در امر تامین دستگاه های مورد نیاز خط تولید انواع انرژی بار، کنجد عسلی و معجون بار؛ پروژه متعلق به حید خدایی (محل اجرای پروژه، اطراف تهران)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید ماست و انواع دوغ، پروژه متعلق به جناب آقای بهرامی (شرکت نیکالور، کرمان)
- طراحی مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع نوشمک و ژله، پروژه متعلق به آقای آرمان خالدیان (محل اجرای پروژه: سنندج)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع عرقیجات و اسانس های گیاهی، پروژه متعلق به آقایان دکتر قاسمی و مهندس اکبریان (محل اجرای پروژه: جاده قدیم کرج)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید و آزمایشگاه، خط تولید سوپ آماده، پروژه متعلق به جناب آقای کریمی (محل اجرای پروژه: قزوین)
- ارائه پروپوزال راه اندازی خط تولید بیکربنات آمونیوم؛ پروژه متعلق به شرکت زرین پلاست سپهردر تهران
- مدیریت "گروه فنی مهندسی- علمی و پژوهشی فوداتیس" فعال در زمینه های راه اندازی پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی در امور تامین فرمولاسیون و دستگاه ها، همکاری با بخش تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
نظرات ({{consultant.countcomment}})
{{pitem.nameq}}
{{pitem.bodyq}}
{{pitem.bodya}}
ثبت نظر جدید
خلاصه رزومه
آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیانگذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای تحصیلات دکتری صنایع غذایی از دانشگاه تهران هستند. ایشان از سال 1389 تا سال 1392، مدیر تولید بیسکویت های ساده و کرم دار، ویفر و شیرینی های وایر کات (های بای، کوکی ...) بودهاند. جناب بیگدلیان در حوزه تخصص خود پروژههای بسیار زیادی را با موفقیت به انجام رساندهاند و در این راستا سوابق عملی بسیار زیادی را کسب نمودهاند. علاوه بر این، مشاور متخصص در زمینه تولید کیک، کلوچه و بیسکوییت میباشند و در مواردی که در زیر به آنها اشاره میشود، مشاوره ارائه میدهند. همچنین دورههای بین المللی HACCP و ISO2000 را گذارنده و گواهینامه مربوط به آن را اخذ نمودهاند.
- مشاوره تخصصی در برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی
- مشاوره تخصصی در زمینه فرمولاسیون، تولید محصولات جدید، تولید محصولات سالم و بدون قند ( رژیمی و ارگانیک)
اعم پروژه های انجام شده:
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون نان تارت در اصفهان (شرکت متعلق به آقای محمد ذاکریان)
- پروژه راه اندازی کامل کارخانه تولید کیک و کلوچه در ورامین - شهرک صنعتی چرمشهر؛ شامل تامین دستگاه، تامین وطراحی فرمولاسیون، آموزش نیروی کار - (پروژه متعلق به آقای محمد مطلق)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کوکی شکلاتی در اصفهان - شرکت دژ - شهرک صنعتی ده سرخ ( پروژه متعلق به خانم انصاریان)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید غذای آماده؛ شامل تامین دستگاه، تامین و طراحی فرمولاسیون انواع اشترودل، سمبوسه و پیراشکی منجمد وآماده به مصرف و آموزش نیروی کار، پروژه متعلق به آقای حیدری (محل اجرای پروژه: شرکت آریوشام، اصفهان، شهرک صنعتی سروش بادران)
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون شکلات خرما و ارده برای اولین بار در ایران، پروژه متعلق به جناب آقای صیدی (شرکت ونداد، ایلام )
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی کارخانه تولیدی فرزانه ، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای مهدی میرنیام (محل اجرای پروژه: شرکت فرزانه، شهرک صنعتی اشتهارد کرج)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کلمپه خرمایی و کلوچه نارگیلی، پروژه متعلق به آقای محمد گلرخی (محل اجرای پروژه اصفهان، شهرک مولنجان، جاده فرودگاه اصفهان، شرکت گلچین )
- ارائه فرمولاسیون و مهندسی معکوس محصول وارداتی ژل زعفران از کشور اسپانیا و تحویل نمونه صنعتی مشابه خارجی، با همکاری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، پروژه متعلق به محمد ابوترابیان (محل اجرای پروژه : شرکت اسلوبان، تهران)
- ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کیک، پروژه متعلق به جناب آقای حسینی (شرکت کیک ریتا، شهرک صنعتی پایتخت)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع سس سرد و گرم شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول و تولید آزمایشی در کارخانه تولیدی ناجی اصفهان، شرکت, Mainz پروژه متعلق به آقایان کسری نصیری ( محل اجرای پروژه اصلی: قرچک ورامین)
- پروژه کامل راه اندازی خط تولید سس فلفل تند کارخانه تولیدی چاشت تیشتر مهر، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای یغمایی (محل اجرای پروژه: شرکت چاشت تیشترمهر، شهرک صنعتی قرچک تهران)
- ارائه و اصلاح فرمولاسیون کرم و نان ویفر، پروژه متعلق به جناب آقای غوثی (شرکت تانیس، افغانستان)
- طراحی پلان کارخانه رستینگ و بسته بندی قهوه فوری پروژه متعلق به جناب آقای حسام نژاد (شرکت آروانا، اصفهان)
- مشاوره در امر تامین دستگاه های مورد نیاز خط تولید انواع انرژی بار، کنجد عسلی و معجون بار؛ پروژه متعلق به حید خدایی (محل اجرای پروژه، اطراف تهران)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید ماست و انواع دوغ، پروژه متعلق به جناب آقای بهرامی (شرکت نیکالور، کرمان)
- طراحی مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع نوشمک و ژله، پروژه متعلق به آقای آرمان خالدیان (محل اجرای پروژه: سنندج)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع عرقیجات و اسانس های گیاهی، پروژه متعلق به آقایان دکتر قاسمی و مهندس اکبریان (محل اجرای پروژه: جاده قدیم کرج)
- مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید و آزمایشگاه، خط تولید سوپ آماده، پروژه متعلق به جناب آقای کریمی (محل اجرای پروژه: قزوین)
- ارائه پروپوزال راه اندازی خط تولید بیکربنات آمونیوم؛ پروژه متعلق به شرکت زرین پلاست سپهردر تهران
- مدیریت "گروه فنی مهندسی- علمی و پژوهشی فوداتیس" فعال در زمینه های راه اندازی پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی در امور تامین فرمولاسیون و دستگاه ها، همکاری با بخش تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
نظرات ({{consultant.countcomment}})
{{pitem.nameq}}
{{pitem.bodyq}}
{{pitem.bodya}}