• میدون در شبکه های اجتماعی
حامی کسب و کار میدان
info@meidoun.ir 021-22455202
سایت میدون
  • درباره میدون
  • تماس با میدون
  • اخبار
  • خدمات
    • دوره های آموزشی
    • مشاوره کسب و کار
    • کارگاه ها
    • آمایش سرزمینی
    • نیازمندی ها
    • مسابقه میدون
    • شبکه همکاران
عضویت
ورود
  • {{userData.name}}
    • پروفایل مدیریت
    • پروفایل شرکتی
    • پروفایل کاربری
    • خروج
سایت میدون


  • ورود
  • عضویت
  • پروفایل شرکتی
  • پروفایل مدیریت شما
  • پروفایل کاربری شما
  • خروج از پروفایل کاربری
  • دوره های آموزشی
  • مشاوره کسب و کار
  • کارگاه ها
  • نیازمندی ها
  • مسابقه میدون
  • آمایش سرزمینی
  • اخبار
  • شبکه همکاران
  • تست مسیر یابی
  1. میدون
  2. درخواست مشاوره کسب و کار
  3. درخواست مشاوره تخصصی
هزینه مشاوره حضوری
{{consultant.inPersonConsultPrice}} هزار تومان

هزینه مشاوره تلفنی یا آنلاین
{{consultant.onPhoneConsultPrice}} هزار تومان
 
    درخواست ثبت مشاوره تخصصی     

میزان رضایتمندی مشاوره پذیران
{{consultant.totalrate}}%
{{consultant.totalrate}}%
{{consultant.totalrate}}%
امتیاز تخصصی مشاور
 
      ثبت نظر ، پیشنهاد یا شکایت      
{{consultant.name}}

{{consultant.name}}

{{consultant.name}}

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Telegram
  • LinkedIn

{{consultant.countoflike}}
تحصیلات
{{consultant.education}}

حوزه های مشاور
{{consultant.expert_subjects}}

سابقه فعالیت
{{consultant.experience}}



نتایج نظر سنجی
{{Witem.pollAverage}}%
{{Witem.pollAverage}}%
{{Witem.pollAverage}}%

سوابق حرفه ای و تحصیلی
سوابق کاری
تحصیلات
مهارت ها

  •    {{Citem.yearOfCVDesc}}
  •    {{Citem.cVDesc}}
  • ------------
  •    {{Bitem.yearOfCVDesc}}
  •    {{Bitem.cVDesc}}
  • ------------
  •    {{Zitem.cVDesc}}
شروع همکاری
محل فعالیت

  •    {{Citem.yearOfCVDesc}}
  •    {{Citem.cVDesc}}
  • ------------
  •    {{Bitem.yearOfCVDesc}}
  •    {{Bitem.cVDesc}}
  • ------------
توضیحات

آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیان‌گذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای تحصیلات دکتری صنایع غذایی از دانشگاه تهران هستند. ایشان از سال 1389 تا سال 1392، مدیر تولید بیسکویت های ساده و کرم دار، ویفر و شیرینی های وایر کات (های بای، کوکی ...) بوده‌اند. جناب بیگدلیان در حوزه تخصص خود پروژه‌های بسیار زیادی را با موفقیت به انجام رسانده‌اند و در این راستا سوابق عملی بسیار زیادی را کسب نموده‌اند. علاوه بر این، مشاور متخصص در زمینه تولید کیک، کلوچه و بیسکوییت می‌باشند و در مواردی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود، مشاوره ارائه می‌دهند. همچنین دوره‌های بین المللی HACCP و ISO2000  را گذارنده و گواهینامه مربوط به آن را اخذ نموده‌اند. 

  • مشاوره تخصصی در برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی
  • مشاوره تخصصی در زمینه فرمولاسیون، تولید محصولات جدید، تولید محصولات سالم و بدون قند ( رژیمی و ارگانیک)

اعم پروژه های انجام شده: 

  •  ارائه و اصلاح فرمولاسیون نان تارت در اصفهان (شرکت متعلق به آقای محمد ذاکریان)
  • پروژه راه اندازی کامل کارخانه تولید کیک و کلوچه در ورامین - شهرک صنعتی چرمشهر؛ شامل تامین دستگاه، تامین وطراحی فرمولاسیون، آموزش نیروی کار - (پروژه متعلق به آقای محمد مطلق)
  •  ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کوکی شکلاتی در اصفهان - شرکت دژ - شهرک صنعتی ده سرخ ( پروژه متعلق به خانم انصاریان)
  • پروژه کامل راه اندازی خط تولید غذای آماده؛ شامل تامین دستگاه، تامین و طراحی فرمولاسیون انواع اشترودل، سمبوسه و پیراشکی منجمد وآماده به مصرف و آموزش نیروی کار، پروژه متعلق به آقای حیدری (محل اجرای پروژه: شرکت آریوشام، اصفهان، شهرک صنعتی سروش بادران)
  • ارائه و اصلاح فرمولاسیون شکلات خرما و ارده برای اولین بار در ایران، پروژه متعلق به جناب آقای صیدی (شرکت ونداد، ایلام )
  •  پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی کارخانه تولیدی فرزانه ، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای مهدی میرنیام (محل اجرای پروژه: شرکت فرزانه، شهرک صنعتی اشتهارد کرج)
  •  ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کلمپه خرمایی و کلوچه نارگیلی، پروژه متعلق به آقای محمد گلرخی (محل اجرای پروژه اصفهان، شهرک مولنجان، جاده فرودگاه اصفهان، شرکت گلچین )
  •  ارائه فرمولاسیون و مهندسی معکوس محصول وارداتی ژل زعفران از کشور اسپانیا و تحویل نمونه صنعتی مشابه خارجی، با همکاری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، پروژه متعلق به محمد ابوترابیان (محل اجرای پروژه : شرکت اسلوبان، تهران)
  •   ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کیک، پروژه متعلق به جناب آقای حسینی (شرکت کیک ریتا، شهرک صنعتی پایتخت)
  • پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع سس سرد و گرم شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول و تولید آزمایشی در کارخانه تولیدی ناجی اصفهان، شرکت, Mainz پروژه متعلق به آقایان کسری نصیری ( محل اجرای پروژه اصلی: قرچک ورامین)
  •   پروژه کامل راه اندازی خط تولید سس فلفل تند کارخانه تولیدی چاشت تیشتر مهر، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای یغمایی (محل اجرای پروژه: شرکت چاشت تیشترمهر، شهرک صنعتی قرچک تهران)
  • ارائه و اصلاح فرمولاسیون کرم و نان ویفر، پروژه متعلق به جناب آقای غوثی (شرکت تانیس، افغانستان)
  • طراحی پلان کارخانه رستینگ و بسته بندی قهوه فوری پروژه متعلق به جناب آقای حسام نژاد (شرکت آروانا، اصفهان)
  • مشاوره در امر تامین دستگاه های مورد نیاز خط تولید انواع انرژی بار، کنجد عسلی و معجون بار؛ پروژه متعلق به حید خدایی (محل اجرای پروژه، اطراف تهران)
  •  مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید ماست و انواع دوغ، پروژه متعلق به جناب آقای بهرامی (شرکت نیکالور، کرمان)
  • طراحی مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع نوشمک و ژله، پروژه متعلق به آقای آرمان خالدیان (محل اجرای پروژه: سنندج)
  • مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع عرقیجات و اسانس های گیاهی، پروژه متعلق به آقایان دکتر قاسمی و مهندس اکبریان (محل اجرای پروژه: جاده قدیم کرج)
  •  مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید و آزمایشگاه، خط تولید سوپ آماده، پروژه متعلق به جناب آقای کریمی (محل اجرای پروژه: قزوین)
  • ارائه پروپوزال راه اندازی خط تولید بیکربنات آمونیوم؛ پروژه متعلق به شرکت زرین پلاست سپهردر تهران
  • مدیریت "گروه فنی مهندسی- علمی و پژوهشی فوداتیس" فعال در زمینه های راه اندازی پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی در امور تامین فرمولاسیون و دستگاه ها، همکاری با بخش تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
مشاهده بیشتر
گزارش مختصر از آخرین جلسات برگزار شده
{{Xitem.subject}}
{{Xitem.name}}
{{Xitem.time}}
نظرات

نظرات ({{consultant.countcomment}})

avatar
{{pitem.nameq}}
{{pitem.dateq}}

{{pitem.bodyq}}



avatar
پاسخ دهنده:{{pitem.namea}}
{{pitem.datea}}

{{pitem.bodya}}


ثبت نظر جدید

{{consultant.name}}
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Telegram
  • LinkedIn

{{consultant.countoflike}}
{{consultant.name}}

تحصیلات
{{consultant.education}}

حوزه های مشاور
{{consultant.expert_subjects}}

سابقه فعالیت
{{consultant.experience}}


نتایج نظر سنجی

{{Witem.pollAverage}}%
{{Witem.pollAverage}}%
{{Witem.pollAverage}}%

سوابق حرفه ای و تحصیلی
سوابق کاری
  •    {{Citem.yearOfCVDesc}}
  •    {{Citem.cVDesc}}
  • ------------

تحصیلات
  •    {{Bitem.yearOfCVDesc}}
  •    {{Bitem.cVDesc}}
  • ------------

مهارت ها
  •    {{Zitem.cVDesc}}
توضیحات

آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیان‌گذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای تحصیلات دکتری صنایع غذایی از دانشگاه تهران هستند. ایشان از سال 1389 تا سال 1392، مدیر تولید بیسکویت های ساده و کرم دار، ویفر و شیرینی های وایر کات (های بای، کوکی ...) بوده‌اند. جناب بیگدلیان در حوزه تخصص خود پروژه‌های بسیار زیادی را با موفقیت به انجام رسانده‌اند و در این راستا سوابق عملی بسیار زیادی را کسب نموده‌اند. علاوه بر این، مشاور متخصص در زمینه تولید کیک، کلوچه و بیسکوییت می‌باشند و در مواردی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود، مشاوره ارائه می‌دهند. همچنین دوره‌های بین المللی HACCP و ISO2000  را گذارنده و گواهینامه مربوط به آن را اخذ نموده‌اند. 

  • مشاوره تخصصی در برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی
  • مشاوره تخصصی در زمینه فرمولاسیون، تولید محصولات جدید، تولید محصولات سالم و بدون قند ( رژیمی و ارگانیک)

اعم پروژه های انجام شده: 

  •  ارائه و اصلاح فرمولاسیون نان تارت در اصفهان (شرکت متعلق به آقای محمد ذاکریان)
  • پروژه راه اندازی کامل کارخانه تولید کیک و کلوچه در ورامین - شهرک صنعتی چرمشهر؛ شامل تامین دستگاه، تامین وطراحی فرمولاسیون، آموزش نیروی کار - (پروژه متعلق به آقای محمد مطلق)
  •  ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کوکی شکلاتی در اصفهان - شرکت دژ - شهرک صنعتی ده سرخ ( پروژه متعلق به خانم انصاریان)
  • پروژه کامل راه اندازی خط تولید غذای آماده؛ شامل تامین دستگاه، تامین و طراحی فرمولاسیون انواع اشترودل، سمبوسه و پیراشکی منجمد وآماده به مصرف و آموزش نیروی کار، پروژه متعلق به آقای حیدری (محل اجرای پروژه: شرکت آریوشام، اصفهان، شهرک صنعتی سروش بادران)
  • ارائه و اصلاح فرمولاسیون شکلات خرما و ارده برای اولین بار در ایران، پروژه متعلق به جناب آقای صیدی (شرکت ونداد، ایلام )
  •  پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی کارخانه تولیدی فرزانه ، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای مهدی میرنیام (محل اجرای پروژه: شرکت فرزانه، شهرک صنعتی اشتهارد کرج)
  •  ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کلمپه خرمایی و کلوچه نارگیلی، پروژه متعلق به آقای محمد گلرخی (محل اجرای پروژه اصفهان، شهرک مولنجان، جاده فرودگاه اصفهان، شرکت گلچین )
  •  ارائه فرمولاسیون و مهندسی معکوس محصول وارداتی ژل زعفران از کشور اسپانیا و تحویل نمونه صنعتی مشابه خارجی، با همکاری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، پروژه متعلق به محمد ابوترابیان (محل اجرای پروژه : شرکت اسلوبان، تهران)
  •   ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کیک، پروژه متعلق به جناب آقای حسینی (شرکت کیک ریتا، شهرک صنعتی پایتخت)
  • پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع سس سرد و گرم شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول و تولید آزمایشی در کارخانه تولیدی ناجی اصفهان، شرکت, Mainz پروژه متعلق به آقایان کسری نصیری ( محل اجرای پروژه اصلی: قرچک ورامین)
  •   پروژه کامل راه اندازی خط تولید سس فلفل تند کارخانه تولیدی چاشت تیشتر مهر، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای یغمایی (محل اجرای پروژه: شرکت چاشت تیشترمهر، شهرک صنعتی قرچک تهران)
  • ارائه و اصلاح فرمولاسیون کرم و نان ویفر، پروژه متعلق به جناب آقای غوثی (شرکت تانیس، افغانستان)
  • طراحی پلان کارخانه رستینگ و بسته بندی قهوه فوری پروژه متعلق به جناب آقای حسام نژاد (شرکت آروانا، اصفهان)
  • مشاوره در امر تامین دستگاه های مورد نیاز خط تولید انواع انرژی بار، کنجد عسلی و معجون بار؛ پروژه متعلق به حید خدایی (محل اجرای پروژه، اطراف تهران)
  •  مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید ماست و انواع دوغ، پروژه متعلق به جناب آقای بهرامی (شرکت نیکالور، کرمان)
  • طراحی مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع نوشمک و ژله، پروژه متعلق به آقای آرمان خالدیان (محل اجرای پروژه: سنندج)
  • مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع عرقیجات و اسانس های گیاهی، پروژه متعلق به آقایان دکتر قاسمی و مهندس اکبریان (محل اجرای پروژه: جاده قدیم کرج)
  •  مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید و آزمایشگاه، خط تولید سوپ آماده، پروژه متعلق به جناب آقای کریمی (محل اجرای پروژه: قزوین)
  • ارائه پروپوزال راه اندازی خط تولید بیکربنات آمونیوم؛ پروژه متعلق به شرکت زرین پلاست سپهردر تهران
  • مدیریت "گروه فنی مهندسی- علمی و پژوهشی فوداتیس" فعال در زمینه های راه اندازی پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی در امور تامین فرمولاسیون و دستگاه ها، همکاری با بخش تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
مشاهده بیشتر
گزارش مختصر از آخرین جلسات برگزار شده
{{Xitem.subject}}
{{Xitem.name}}
{{Xitem.time}}
نظرات

نظرات ({{consultant.countcomment}})

avatar
{{pitem.nameq}}
{{pitem.dateq}}

{{pitem.bodyq}}



avatar
پاسخ دهنده:{{pitem.namea}}
{{pitem.datea}}

{{pitem.bodya}}

ثبت نظر جدید




درخواست ثبت مشاوره تخصصی
خلاصه رزومه

آقای احسان بیگدلیان، مدیر عامل و بنیان‌گذار شرکت بیسکویت شهکام، دارای تحصیلات دکتری صنایع غذایی از دانشگاه تهران هستند. ایشان از سال 1389 تا سال 1392، مدیر تولید بیسکویت های ساده و کرم دار، ویفر و شیرینی های وایر کات (های بای، کوکی ...) بوده‌اند. جناب بیگدلیان در حوزه تخصص خود پروژه‌های بسیار زیادی را با موفقیت به انجام رسانده‌اند و در این راستا سوابق عملی بسیار زیادی را کسب نموده‌اند. علاوه بر این، مشاور متخصص در زمینه تولید کیک، کلوچه و بیسکوییت می‌باشند و در مواردی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود، مشاوره ارائه می‌دهند. همچنین دوره‌های بین المللی HACCP و ISO2000  را گذارنده و گواهینامه مربوط به آن را اخذ نموده‌اند. 

  • مشاوره تخصصی در برطرف نمودن مشکلات تکنولوژیکی خطوط تولید محصولات آردی
  • مشاوره تخصصی در زمینه فرمولاسیون، تولید محصولات جدید، تولید محصولات سالم و بدون قند ( رژیمی و ارگانیک)

اعم پروژه های انجام شده: 

  •  ارائه و اصلاح فرمولاسیون نان تارت در اصفهان (شرکت متعلق به آقای محمد ذاکریان)
  • پروژه راه اندازی کامل کارخانه تولید کیک و کلوچه در ورامین - شهرک صنعتی چرمشهر؛ شامل تامین دستگاه، تامین وطراحی فرمولاسیون، آموزش نیروی کار - (پروژه متعلق به آقای محمد مطلق)
  •  ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کوکی شکلاتی در اصفهان - شرکت دژ - شهرک صنعتی ده سرخ ( پروژه متعلق به خانم انصاریان)
  • پروژه کامل راه اندازی خط تولید غذای آماده؛ شامل تامین دستگاه، تامین و طراحی فرمولاسیون انواع اشترودل، سمبوسه و پیراشکی منجمد وآماده به مصرف و آموزش نیروی کار، پروژه متعلق به آقای حیدری (محل اجرای پروژه: شرکت آریوشام، اصفهان، شهرک صنعتی سروش بادران)
  • ارائه و اصلاح فرمولاسیون شکلات خرما و ارده برای اولین بار در ایران، پروژه متعلق به جناب آقای صیدی (شرکت ونداد، ایلام )
  •  پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی کارخانه تولیدی فرزانه ، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای مهدی میرنیام (محل اجرای پروژه: شرکت فرزانه، شهرک صنعتی اشتهارد کرج)
  •  ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کلمپه خرمایی و کلوچه نارگیلی، پروژه متعلق به آقای محمد گلرخی (محل اجرای پروژه اصفهان، شهرک مولنجان، جاده فرودگاه اصفهان، شرکت گلچین )
  •  ارائه فرمولاسیون و مهندسی معکوس محصول وارداتی ژل زعفران از کشور اسپانیا و تحویل نمونه صنعتی مشابه خارجی، با همکاری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، پروژه متعلق به محمد ابوترابیان (محل اجرای پروژه : شرکت اسلوبان، تهران)
  •   ارائه فرمولاسیون و راه اندازی خط تولید کیک، پروژه متعلق به جناب آقای حسینی (شرکت کیک ریتا، شهرک صنعتی پایتخت)
  • پروژه کامل راه اندازی خط تولید انواع سس سرد و گرم شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول و تولید آزمایشی در کارخانه تولیدی ناجی اصفهان، شرکت, Mainz پروژه متعلق به آقایان کسری نصیری ( محل اجرای پروژه اصلی: قرچک ورامین)
  •   پروژه کامل راه اندازی خط تولید سس فلفل تند کارخانه تولیدی چاشت تیشتر مهر، شامل تجهیزخط، تهیه پلان، فرمولاسیون محصول، پروژه متعلق به آقای یغمایی (محل اجرای پروژه: شرکت چاشت تیشترمهر، شهرک صنعتی قرچک تهران)
  • ارائه و اصلاح فرمولاسیون کرم و نان ویفر، پروژه متعلق به جناب آقای غوثی (شرکت تانیس، افغانستان)
  • طراحی پلان کارخانه رستینگ و بسته بندی قهوه فوری پروژه متعلق به جناب آقای حسام نژاد (شرکت آروانا، اصفهان)
  • مشاوره در امر تامین دستگاه های مورد نیاز خط تولید انواع انرژی بار، کنجد عسلی و معجون بار؛ پروژه متعلق به حید خدایی (محل اجرای پروژه، اطراف تهران)
  •  مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید ماست و انواع دوغ، پروژه متعلق به جناب آقای بهرامی (شرکت نیکالور، کرمان)
  • طراحی مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع نوشمک و ژله، پروژه متعلق به آقای آرمان خالدیان (محل اجرای پروژه: سنندج)
  • مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید تامین دستگاه و چیدمان خط تولید انواع عرقیجات و اسانس های گیاهی، پروژه متعلق به آقایان دکتر قاسمی و مهندس اکبریان (محل اجرای پروژه: جاده قدیم کرج)
  •  مشاوره در امر تعیین دستگاه های خط تولید و آزمایشگاه، خط تولید سوپ آماده، پروژه متعلق به جناب آقای کریمی (محل اجرای پروژه: قزوین)
  • ارائه پروپوزال راه اندازی خط تولید بیکربنات آمونیوم؛ پروژه متعلق به شرکت زرین پلاست سپهردر تهران
  • مدیریت "گروه فنی مهندسی- علمی و پژوهشی فوداتیس" فعال در زمینه های راه اندازی پروژه های کارآفرینی صنایع غذایی در امور تامین فرمولاسیون و دستگاه ها، همکاری با بخش تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
خدمات

  • دوره های آموزشی
  • مشاوره کسب و کار
  • نیازمندی ها
  • مسابقه میدون
  • شبکه همکاران
میدون

  • درباره میدون
  • تماس با میدون
  • اخبار
  • تست مسیریابی شغلی
رسانه

میدون رو در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام میدون
یوتیوب میدون
تلگرام میدون
لینکدین میدون

... سامانه جامع هدایت،آموزش و پشتیبانی کسب و کار

ما در «میدون» تمام تلاش خودمون رو کردیم تا سطح درآمدی تون بالاتر بره. برای رسیدن به این هدف، کلی کار تحقیقاتی تو کل کشور انجام دادیم و با یک روش تحقیق کاملا علمی و مبتی بر واقعیت های منطقه ای مزیت های شغلی سراسر کشور رو مشخص کردیم.

logo-samandehi

حامی کسب و کار میدان
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به میدون می باشد و هرگونه استفاده غیر مجاز از محتوا، قالب و ظاهر سایت پیگرد قانونی دارد.