در زمان های قدیم ژاپنی ها سیر را در کوزه های گلی قرار میدادند و آن را به مدت 60 تا 90 روز در خروجی چشمه های آب گرم میگذاشتند . که این امر باعث تخمیر سیر سفید تحت فرآیند واکنش میلارد می شد . برای اولین بار در دهه 90 میلادی ژاپنی ها اقدام به ساخت دستگاه صنعتی جهت تولید انبوه محصول سیر سیاه نمودند که مدت زمان تخمیر اولیه را به حدود یکماه کاهش دادند و به تدریج این محصول در کشورهای آسیای شرقی نیز راه یافت و در حال حاضر این محصول طرفداران زیادی در کشورهای مختلف دنیا دارد .
وقتی برای اولین بار در « نمایشگاه گلف فود ۲۰۱۸ دبی » در پاویون ارائه محصولات ژاپن توسط آقای شینیچی کاشیوازاکی با سیر سیاه آشنا شدم، از توضیحات ایشان شگفت زده شدم و با توجه به فعالیتی که در زمینه تولید نوشیدنی تخمیری برنا کامبوچا داشتیم، تصمیم به تحقیقات بیشتری در مورد سیر سیاه و نحوه ی فرآوری آن گرفته و در نهایت پس از حدود دو سال تحقیق، نمونه سازی دستگاه و بررسی روش های تولید سیر سیاه در کشورهای مختلف، موفق به طراحی ، ثبت اختراع و ساخت دستگاه صنعتی و اتوماتیک فرآوری سیر سیاه شدیم. از ویژگی های این دستگاه استفاده از روشهای خاص فرآوری با الگوریتم و متد تولیدکنندگان کشور ژاپن می باشد که محصول نهایی بسیار با کیفیت و خوش طعم می باشد. پس از ساخت دستگاه پروانه ساخت محصول سیر سیاه از سازمان غذا و دارو اخذ گردید و برای اولین بار در « نمایشگاه آی فود ۹۸ شیراز » رونمایی شد و در حال حاضر محصولات تولیدی با نام تجاری طلای سیاه و زوبر به بازار عرضه میگردد.
ثبت درخواست همکاری