سود واقعی با خرید غذاپز ایرانی


سید حسن طایفه که غذا پز 13 پارچه را طراحی و تولید کرده است، معتقد است:« این محصول در کنار مزیت حمل راحت و باز شدن فضای مورد استفاده آشپزخانه، صرفه اقتصادی دارد. به این صورت که برای تهیه بسته کامل ظروف پخت و پز ایرانی باید بالای هفت میلیون تومان هزینه کرد در حالی که محصول ما یک میلیون و650 هزار تومان است.»


سید حسن طایفه 59 ساله با مدرک کارشناسی مدیریت، مخترع غذا پز همه کارِه ناخ که سرویسی هشت نفره است و کمتر از یک ماه دیگر 12 نفره آن نیز در بازار عرضه می شود، گفت: این اختراع شامل مجموعه کاملی از کارایی های تمامی دستگاه ها و ظروف پخت و پز آشپزخانه در یک ظرف است ( مانند اشپزخانه دوم).

او که به مدت دو سال و سه ماه 10 هزار سرویس به مبلغ 11میلیارد تومان فروخته است، هدف از راه اندازی خط تولید این محصول را بیان کرد: تولید کالاهای اختراعی با فناوری های پیشرفته روز و کیفیت بالا مطابق با استانداردهای جهانی، فروش مستقیم تولیدات جدید که با قیمت مناسب و بدون واسطه گری در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد و صادرات این کالاها در کشورهای مختلف و ارز آوری برای کشور است.

طایفه معتقد است: اختراع دستگاه غذاپز همه کاره با تکنولوژی پیشرفته هاردانادایز با داشتن گواهینامه ثبت اختراع از اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی، مجوز سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، تاییدیه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، تاییدیه پارک علم و فناوری، تاییدیه سازمان ملی استاندارد ایران، تاییدیه سازمانpct و تاییدیه سازمان ملی چین کاربرد فراوانی برای همه اقشار مختلف با استفاده از گاز مایع ،کپسول گاز مایع سفری و زغال طبیعی در مکان های گوناگون دارد.
 
شرکت کننده مسابقه میدون افزود: این دستگاه ۱۳ پارچه دارای محفظه تنوری، درب فلزی، سه پایه دایره ای شکل، شعله پخش کن استیل مخصوص، توری کباب پز و گریل، قابلمه لبه دار، ماهی تابه لبه دار، سبد بخار پز، سه پایه مثلثی شکل، دستگیره بخار پز، درب شیشه ای و یک جفت دستگیره عایق حرارتی چند لایه پارچه ای می باشد و قابلیت شیوه های متنوع هر گونه پخت و پز، سرخ کردن، بخار پز، گریل، کبابی و تنوری کردن انواع مواد غذایی گوشتی و سبزیجات را متناسب با ذایقه و سلیقه های مختلف دارد.

سید حسن طایفه با عنوان صرفه اقتصادی این محصول، خاطر نشان کرد: برای تهیه بسته کامل ظروف پخت و پز ایرانی بالای هفت میلیون تومان و خارجی بالای 14 میلیون تومان باید هزینه کرد در حالی که قیمت محصول13 پارچه ما تنها یک میلیون و 650 هزار تومان است.

او در پایان درمورد اهمیت هاردانادایز که معمولا یک هفته اخر هرماه ناموجود می شود و خط تولید را با مشکل روبه رو می کند، اظهارداشت: به دلیل بالا بودن میانگین دمای داخل تنور ( مانند تنورهای سنتی ) که گاهی به بیش از ۳۰۰ درجه سانتیگراد فراتر می رود، بکارگیری این فناوری پیشرفته ( هاردانادایز ) علاوه بر اینکه قطعات مختلف این دستگاه را در برابر این درجه حرارت بالا ، مقاوم ، ایمن و سلامت می سازد، به علت عدم ازاد کردن هر گونه یون های مضر، سالم ترین ظروف پخت و پز نیز محسوب می شود. ناگفته نماند بزرگ ترین مزیت ظروف هاردانادایز نسبت به ظروف آلومینیومی معمولی افزایش طول عمر آن می باشد.

 

پست های مرتبط