کشت فرآوری و بسته بندی گیاه خربزه تلخ
پرسش و پاسخ (2)
کاربر مهمان
;متوسط تولید در هکتار 10 تن است که در مرحله اول برای عرضه تازه محصول به میادین میوه و تربار و در مرحله بعد فراوری محصول در صنایع تبدیلی به اب میوه . پودر و خشک کردن و عصاره گیری میوه می باشد . که ساخت و تجهیزات و نوع تجهیزات و امکانات هزینه زیادی دارد
تاجیک
;با سلام دوست عزیز - مقدار تولید این گیاه در یک هکتار خیلی هستش - بهتره در حجم حداکثر یک هکتار شروع کنید و در صورت تولید میوه با کیفیت و فروش با قیمت مناسب بعد در حجم زیاد انجام بدید.با یک میایارد میشه کل کشور را خربزه تلخ داد.موفق باشید
ثبت درخواست همکاری