کشت فرآوری و بسته بندی گیاه خربزه تلخ

ثبت درخواست همکاری

*
*
*

پرسش و پاسخ (2)

avatar

کاربر مهمان

;
شنبه 13 بهمن 1397

متوسط تولید در هکتار 10 تن است که در مرحله اول برای عرضه تازه محصول به میادین میوه و تربار و در مرحله بعد فراوری محصول در صنایع تبدیلی به اب میوه . پودر و خشک کردن و عصاره گیری میوه می باشد . که ساخت و تجهیزات و نوع تجهیزات و امکانات هزینه زیادی دارد



avatar

تاجیک

;
جمعه 28 دی 1397

با سلام دوست عزیز - مقدار تولید این گیاه در یک هکتار خیلی هستش - بهتره در حجم حداکثر یک هکتار شروع کنید و در صورت تولید میوه با کیفیت و فروش با قیمت مناسب بعد در حجم زیاد انجام بدید.با یک میایارد میشه کل کشور را خربزه تلخ داد.موفق باشید