دستگاه طراحی شده با استفاده از شوک تابشی یووی ماندگاری برخی محصولات کشاورزی را تا دو برابر افزایش داده و امکان صادرات به کشورهای اروپایی را فراهم میکند.دستگاه روی محصولات گوجه فرنگی و توت فرنگی پاسخ قطعی گرفته و روی محصولات باغی تابستانی و فلفل دلمه در حال تست میباشد.دستگاه دارای یک ریل بوده که همانند دستگاه های سورت و بسته بندی دارای سرعت تیمار کردن 40 کیلو در دقیقه میباشد. امکان جا به جایی دستگاه-تکنولوژی روز-بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی-هزینه پایین نسبت به کیسه های نانو-تاثیر مثبت در پارامترهای محصولات کشاورزی(به عنوان مثال افزایش ویتامین ث گوجه فرنگی)
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ی درج شده در آگهی تماس بگیرید.
ثبت درخواست همکاری