طرح توجیهی کاشت چای
مدرس:ایرج جعفری
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
329000 تومان
خرید دوره

طرح توجیهی کاشت چای

4 از 5
2 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

چای گیاهی دائمی و خزان‌پذیر، دگرگشن از شاخه نهاندانگان، خانواده تیاسه و از جنس کاملیا است. این گیاه یک پایه و دیپلوئید می‌باشد. دو گونه اصلی چای Camellia sinesis و Camellia assamica می‌باشند که نوع اول مربوط به چین، تبت و ژاپن بوده و مقاومت بیشتری به هوای سرد نسبت به گونه دوم دارد که مربوط به شمال شرقی هند می‌باشد.

برای کاشت چای در سطح یک هکتار، به حدود 72.7 میلیون تومان سرمایه ثابت (بدون احتساب هزینه زمین) و سالانه در حدود 20.4 میلیون تومان هزینه جاری و 16.8 میلیون تومان سرمایه در گردش نیاز می‌باشد. در مجموع حدوداً با 89.5 میلیون تومان (سرمایه‌گذاری ثابت به همراه سرمایه در گردش) می‌توان مزرعه چای با مساحت یک هکتار را به محصول رساند. به طور میانگین انتظار می‌رود از سال سوم به بعد سالانه 20000 کیلوگرم برگ سبز چای با قیمت 4000 تومان به فروش برسد. با این حساب میزان کل فروش سالانه از سال سوم به بعد در حدود 80 میلیون تومان بوده که در نهایت سالانه حدود 56.8 میلیون تومان سود ویژه، نصیب کشاورز خواهد شد.

پرداختن به هر کسب ‌و کاری علاوه بر ویژگی‌های مثبت، مسائل و مشکلات خاصی نیز دارد که در این زمینه می‌توان به مواردی همچون محدودیت کشت چای در بسیاری از مناطق کشور، هزینه نیروی انسانی بالا و مشکلات اخذ وام اشاره کرد که تولیدکنندگان موفق با در نظر گرفتن تمامی جوانب و آموزش، هدایت و پشتیبانی کارشناسان میدون، پس از رفع موانع به کار تولید چای می‌پردازند.

توجه: طرح کاشت چای، صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):

الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)

ب) شناخت بازار 

پ) تعریف محصول/خدمات 

ت) فروش 

ث) عملیات تولید 

ج) مدیریت کسب و کار 

چ) برنامه مالی 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- معرفی کسب و کار

1-1- مقدمه

1-2- پلن عملیاتی

1-2-1- آماده‌سازی زمین

1-2-2- نحوه کاشت

1-2-3- فواصل کاشت

1-3- عملیات داشت

1-3-1- آبیاری

1-3-2- کوددهی

1-3-3- هرس

1-3-4- آفات چای

1-3-5- علف‌های هرز چای

1-3-6- بیماری‌های چای

1-4- مرحله سوم (برداشت) 

1-4-1- انواع برداشت چای  

در این گام موارد زیر آورده شده است: 

2- بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- جذابیت‌های مالی طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- ضروریات کسب و کار

4-1- آب

4-2- هوا و مسائل جوی

4-3- زمین و مکان

4-4- حمل و نقل و ارتباطات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- مدل کسب و کار

6-1- میزان تولید پیش بینی شده

6-2- برنامه عملیاتی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- قوانین مرتبط با کسب و کار

7-1- قوانین مالیاتی

7-2- مجوزهای مورد نیاز

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- محاسبه و تحلیل مالی طرح

8-1- فرضیات

8-2- هزینه‌های ثابت

8-2-1- زمین

8-2-2- ساختمان

8-2-3- ماشین‌آلات، تجهیزات و ابزارآلات

8-2-4- هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

8-2-5- جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت

8-3- جداول هزینه‌های جاری طرح

8-3-1- مواد اولیه و نهاده‌ای تولید

8-3-2- حقوق و دستمزد

8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

8-3-4- هزینه استهلاک

8-3-5- جمع هزینه‌های جاری طرح

8-4- سرمایه در گردش سالانه

8-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

8-6- فروش (درآمد) سالانه

8-7- برآورد هزینه‌های عملیاتی و غیرعملیاتی

8-8- پیش‌بینی مالی طرح

8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

8-10- محاسبه نقطه سر به سر

8-11- برآوردهای مالی برای سال‌های اول تا باردهی اقتصادی

8-12- پیش بینی های پنج ساله طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- مطالعه و تحلیل بازار

9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف

9-3- آمار صادرات و واردات

9-4- برنامه تبلیغاتی و فروش

9-5- تحلیل رقبا

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- پیش بینی ریسک های کسب و کار

10-1- محدودیت کشت چای در بسیاری از مناطق کشور

10-2- هزینه کارگری بالا

10-3- مشکلات اخذ وام

10-4- جدول تحلیل SWOT

مدرس دوره

ایرج جعفری

کارشناسی مهندسی اقتصاد کشاورزی
جناب آقای ایرج جعفری دارای تحصیلات کارشناسی مهندسی اقتصاد کشاورزی هستند و 20 سال سابقه در زمینه تهیه و توزیع نهاده های کشاورزی و گیاهان دارویی در سطح کشور دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
2 نفر امتیاز داده اند
88
93
83
85
80
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات