طرح توجیهی تولید ماکارونی
مدرس:احسان بیگدلیان
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
335000 تومان
خرید دوره

طرح توجیهی تولید ماکارونی

4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط مرتبط با محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

بازار تجاری بین المللی 21.3 میلیارد دلاری در سرانه مصرف ماکارونی 7 کیلوگرمی کشوری گویای میزان تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی است. در حال حاضر حدود 25 تا 30 درصد از ماکارونی تولیدی در کشور راهی بازارهای صادراتی می‌شود؛ این محصول سالانه به مقدار حدود 150 هزار تن به سایر کشورها صادر می‌گردد. در مقابل این محصول واردات چندانی ندارد.

حال اگر تصمیم به راه‌اندازی یک کارگاه با هدف تولید ماکارونی گرفته‌اید باید بدانید که حداقل ظرفیتی که توجیه اقتصادی دارد، تولید 200 کیلوگرم ماکارونی در هر ساعت است. برای این منظور نیاز به یک کارگاه با مساحت 500 مترمربع دارید. سرمایه ثابت مورد نیاز نیز در حدود 2 میلیارد تومان برآورد شده است که بخشی از آن به رهن کارگاه و بخشی دیگر به خرید تجهیزات و سایر هزینه‌های ثابت اختصاص می‌یابد. سرمایه در گردش مورد نیاز در حدود 262 میلیون تومان در ماه می‌باشد. اگر بتوانید تمام محصول ماکارونی تولید شده در سال را با قیمت مورد نظر خود بفروشید، قادر به کسب ماهانه 51 میلیون تومان سود خالص خواهید بود. در این صورت نرخ سوددهی این کسب و کار سالانه 27 درصد می‌شود که سوددهی قابل قبولی برای یک شغل به حساب می‌آید.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای احداث کارگاه تولید ماکارونی پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

رئوس مطالب ارائه شده در این گام (43 دقیقه و 55 ثانیه):

الف) کلیات (چگونه یک طرح کسب و کاری خوب بنویسیم؟)

ب) شناخت بازار 

پ) تعریف محصول/خدمات 

ت) فروش 

ث) عملیات تولید 

ج) مدیریت کسب و کار 

چ) برنامه مالی 

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1- معرفی کسب و کار

1-1- مقدمه

1-2- عملیات

1-2-1- مرحله پیش تولید

1-2-2- مرحله تولید

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2- بیان مسئله و لزوم راه اندازی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3- جذابیت‌های مالی طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4- ضروریات کسب و کار

4-1- آب

4-2- هوا و مسائل جوی

4-3- زمین و مکان

4-4- حمل و نقل و ارتباطات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5- معرفی منطقه نمونه کشوری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6- مدل کسب و کار

6-1- میزان تولید پیش بینی شده

6-2- برنامه عملیاتی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7- قوانین مرتبط با کسب و کار

7-1- قوانین مالیاتی

7-2- مجوزهای مورد نیاز

7-2-1- جواز تأسیس

7-2-2- پروانه بهداشتی ساخت کارگاه 

7-2-3- پروانه بهره برداری

7-2-4- ثبت برند و علامت تجاری

7-2-5- نشان سیب سلامت بهداشت

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8- محاسبه و تحلیل مالی طرح

8-1- فرضیات

8-2- هزینه های ثابت

8-2-1- ساختمان

8-2-2- ماشین آلات، تجهیزات و ابزار آلات

8-2-3- هزینه های قبل از بهره برداری

8-2-4- جمع کل سرمایه‌گذاری ثابت

8-3- جداول هزینه های جاری طرح

8-3-1- مواد اولیه و نهاده ای تولید

8-3-2- حقوق و دستمزد

8-3-3- هزینه نگهداری و تعمیرات

8-3-4- هزینه استهلاک

8-3-5- هزینه سوخت و انرژی

8-3-6- جمع هزینه های جاری طرح

8-4- سرمایه در گردش (ماهانه) 

8-5- جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

8-6- فروش (درآمد) 

8-7- برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

8-8- پیش بینی مالی طرح

8-9- محاسبه دوره بازگشت سرمایه و نرخ سوددهی

8-10- محاسبه نقطه سر به سر

8-11- پیش بینی های پنج ساله طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9- مطالعه و تحلیل بازار

9-1- بازارهای هدف و مخاطبین فروش

9-2- میزان تولید کنونی محصول در بازارهای هدف

9-3- آمار صادرات و واردات

9-4- برنامه تبلیغاتی و فروش

9-5- تحلیل رقبا 

9-6- تحلیل مزیت های رقباتی

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10- پیش بینی ریسک های کسب و کار

10-1- ضروریات

10-1-1- مشکلات دوری از بازار مواد اولیه و محصول

10-1-2- مشکلات عدم دسترسی به جاده‌های اصلی و فرعی

10-1-3- مشکلات عدم دسترسی به آب آشامیدنی

10-2- ملزومات

10-2-1- مشکلات ناشی از دریافت مجوزها 

10-2-2- مشکلات ناشی از تأمین مواد اولیه

10-3- عملیات

10-4- مالی

10-5- بازار

10-6- جدول تحلیل SWOT

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای دکتر بیگدلیان دارای سابقه درخشان در حوزه راه اندازی خطوط تولید، فرمولاسیون و اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی دارند.
ارزیابی دوره
4 از 5
1 نفر امتیاز داده اند
89
85
88
87
84
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
نظرات