دوره تصویری پرورش بز سانن (مهندس مهدی جمالی)
مدرس:مهندس مهدی جمالی
مدت زمان دوره:3 ساعت مدرک پایان دوره:ندارد
864000 تومان
خرید دوره

دوره تصویری پرورش بز سانن (مهندس مهدی جمالی)

5 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • شناخت بیماری های بز سانن و کنترل آن‌ها
  • آشنایی با محصولات بز سانن و بررسی شرایط بازار آن‌ها
  • آشنایی با تمامی مراحل پرورش
اين دوره شامل ...
  • معرفی خوراک های مختلف و جیره غذایی در سنین مختلف
  • شیردهی تا علوفه دهی بزغاله ها
  • بررسی توجیه اقتصادی پرورش بز سانن
  • تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فهلی
توضيحات

بز شیری سانن، با دوره‌ی شیردهی 264 روز، می‌تواند در حدود بیش از 6 برابر نژادهای داخلی، شیر تولید کند. چیزی در حدود 250 هزار تن از شیر مورد نیاز کشور در بازارهای داخلی از شیر بز تامین می‌شود. آمارها نشان می‌دهد، رشد سالانه‌ی اندازه‌ی بازار شیر در ایران 7 درصد است. میزان تولید جهانی شیر در سال 2020 بالغ بر 837 میلیون تن بود که نسبت به دو سال گذشته، 2.1 درصد افزایش داشت. انتظار می‌رود تولید در دوره‌ی 2021 تا 2026 رشد بیشتری داشته باشد و در سال 2026 به حدود 948 میلیون تن برسد.

بر اساس نظر قاطع کارآفرینان این حوزه، ضریب تبدیل و راندمان شیردهی بز سانن، در مقایسه با سایر نژادها کاملا ملموس است؛ به طوری که جدای از درآمد حاصل از فروش شیر، مبالغ تعجب‌آوری نیز از فروش خود بز سانن به دست می‌آید. با مشاهده‌ی گذرای وضعیت صادرات حوزه‌ی لبنیات و نگاه سطحی به بازار شیر در داخل، به‌وضوح مشخص می‌کند که تقاضا برای این محصول در کشور همیشگی است.

طبق برخی از آمارهای موجود، سرانه‌ی مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی چیزی در حدود 115 کیلوگرم است که در مقایسه با متوسط مصرف جهانی (500 کیلوگرم)، حدود 4.5 برابر کمتر است.

تصویربرداری این دوره آموزشی از کارگاه پرورش بز سانن و با تدریس جناب اقای مهندس مهدی جمالی (نائب رییس شرکت پرورش بز سانن ایرانیان) انجام شده است. این دوره آموزشی «میدون» اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار می دهد و کلینیک مشاوره هم شما را در راه اندازی یا سرمایه گذاری راهنمایی می کند.

فیلم آموزشی پرورش بز سانن با مدت زمان حدود 3 ساعت و در 12 گام آموزشی تهیه و تدوین شده است.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیر حضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1. معرفی استاد و تاریخچه پرورش بز

1.1. معرفی استاد

1.2. تاریخچه‌ای از بز

1.3. ویژگی های بز سانن

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2. شیردهی تا علوفه دهی بزغاله ها

2.1. تولید و شیردهی بزغاله‌ها

2.2. بررسی کیفیت شیر مادر

2.3. روز اول شیردهی بزغاله‌ها

2.4. اهمیت آغوزدهی بزغاله‌ها

2.5. استفاده از سطل های پستانک دار

2.6. آبدهی اولیه به بزغاله‌ها

2.7. یونجه دهی اولیه به بزغاله‌ها

2.8. کنسانتره دهی اولیه به بزغاله‌ها

2.9. بررسی نوبت دهی شیردهی به بزغاله‌ها

2.10. از شیر گیری بزغاله‌ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3. اقدامات پس از تولد بزغاله ها

3.1. ایجاد شناسنامه برای بزغاله‌ها

3.2. شاخ سوزی بزغاله ها و مزیت آن

3.3. جدا سازی بزغاله ها نر و ماده

3.4. استفاده از شیر خشک

3.5. زمان شاخ سوز کردن

3.6. آبدهی به بزغاله ها

3.7. خوراک دهی به بزغاله ها

3.8. آغوزدهی به بزغاله‌ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4. برنامه تغذیه‌ای بزهای سانن

4.1. جیره غذایی بزغاله ها از 15روزگی تا 3ماهگی

4.2. جیره غذایی بزغاله ها از 3ماهگی تا 6ماهگی

4.3. زمان نر اندازی بزغاله‌ها

4.4. فرمول جیره‌ی غذایی

4.5. خوراک دهی بعد از 6ماهگی

4.6. چرای بز سانن در مرتع

4.7. شرایط تغییر جیره

4.8. تزریق آمپول آنتراتوکسمی

4.9. علائم بیماری آنتراتوکسمی

4.10. تغذیه در طول 6 تا 10 ماهگی

4.11. اخته کردن بزهای نر

4.12. فرمول غذایی بز سانن

4.13. جیره بزهای قبل از جفت گیری

4.14. ثبت رکورد و تشخیص نژادهای برتر

4.15. تعداد بز نر مورد نیاز

4.16. ثبت شناسنامه

4.17. جیره بزهای قبل از جفت گیری

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5. معرفی خوراک های مختلف

5.1. جایگزینی سیلو ذرت

5.2. استفاده از کاه نخود

5.3. شستشوی کاه قبل از مصرف

5.4. اهمیت یونجه در خوراک

5.5. استفاده از علوفه هیدروپونیک

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6. جیره غذایی در سنین مختلف

6.1. عمر مفید بزهای سانن

6.2. مساحت مورد نیاز برای کاشت یونجه

6.3. جیره غذایی در سنین مختلف

6.4. جیره غذایی بز دردوران خشکی(بدون شیردهی)

6.5. میزان شیردهی بز سانن

6.6. دفعات دوشش بزها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7. تنظیم فهلی و آبستنی

7.1. چند بار زایی

7.2. تنظیم فهلگی و آبستنی

7.3. تغذیه بزها برای شیردهی بیشتر

7.4. خشک کردن بزغاله های تازه متولد شده

7.5. تغذیه بزها با پسماند میوه ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8. ویژگی های جایگاه پرورشی

8.1. دیوارهای جایگاه پرورشی

8.2. ویژگی های سقف جایگاه پرورشی

8.3. دمای پرورشی بز سانن

8.4. ویژگی های کف آغل

8.5. دمای مناسب بزغاله در بدر تولد

8.6. ویژگی زایشگاه

8.7. ابعاد جایگاه

8.8. ویژگی ها قرنطینه

8.9. انبارها در دامداری

8.10. انبارکنسانتره

8.11. انبار مواد علوفه ای

8.12. ویژگی سیلوها

8.13. مساحت جایگاه پرورش و بهاربند

8.14. ویژگی آخور

8.15. ویژگی  آبشخورها

8.16. ویژگی های بهاربند

8.17. ویژگی نرده ها

8.18. نور و روشنایی

8.19. ویژگی پنجره ها

8.20 پرورش در فضای بسته

8.21. تهویه جایگاه پرورش

8.22. موقعیت پنجره ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

9. تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فهلی

9.1. زمان جفت گیری

9.2. همزمان سازی فهلی

9.3. استفاده از اسفنج یا سیدر برای همزمانی فهلی

9.4. تزریق PG و PMCE

9.5. خارج کردن سیدر یا اسفنج

9.6. تلقیح مصنوعی با اسپرم

9.7. بررسی زمان زایمان

9.8. بررسی درصد گیرایی اسپرم

در این گام موارد زیر آورده شده است:

10. محصولات بز سانن و نحوه‌ی فروش آن

10.1. نگه داری و پرواربندی بزغاله ها

10.2. بازاریابی و فروش

10.3. معرفی مراکز خرید بز

10.4. خرید بز مولد

10.5. دورگ گیری

10.6. فروش بزغاله نر و ماده

10.7. محصولات لبنی بز سانن

10.8. کود بزی

10.9. فروش پودر شاخ

10.10. ویژگی های گوشت بز

10.11. معایب شیر بز

10.12. فروش گوشت بز سانن

10.13. اخته کردن بزهای نر

10.14. معرفی اسفنج، سیدر، هورمون و اسپرم

در این گام موارد زیر آورده شده است:

11. بیماری های بز سانن و کنترل آن‌ها

11.1. آنتراتوکسمی علفی یا پرخوری

11.2. بیماری تب برفکی

11.3. بیماری آگالاکی

11.4. واکسن شیر آب

11.5. بیماری آبله و شاربن

11.6. برنامه واکسیناسیون

11.7. مقدار واکسن و نحوه تهیه آن

11.8. حداقل ظرفیت برای شروع پرورش

11.9. انگل زدایی بزها

11.10. ضد عفونی بزها و جایگاه پرورش

11.11. حمام کنه

در این گام موارد زیر آورده شده است:

12. توجیه اقتصادی پرورش بز سانن

12.1. توجیه اقتصادی پرورش بز سانن

12.2. بیماری گری یا کچلی

مدرس دوره

مهندس مهدی جمالی


جناب مهندس مهدی جمالی نائب رییس شرکت پرورش بز سانن ایرانیان، فردی متخصص و مجرب در حوزه پرورش بز سانن می‌باشند.
ارزیابی دوره
5 از 5
6 نفر امتیاز داده اند
80
70
80
80
75
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
مژگان بهنام

منظور از کلاس مجازی افلاین چیست؟

صمدی

سلام وقت بخیر 

دوست عزیز، کارگاه هایی که در میدون برگزار می شود در قالب کلاس های مجازی آفلاین ارائه می گردد.


پاسخ به این پرسش
هادی احمدی

سلام و خسته نباشید می خواستم از زمان ویا نحوه برگزاری کلاس آموزشی بز سانن در آینده اگه باشه خبر دار بشم چطور میتونم اطلاع پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

سیروان صالحی

سلام

از طریق سایت میدون و  اینستاگرام میدون


پاسخ به این پرسش
یوسف دهقان نژاد

سلام بز کاله نر و ماده برای فروش دارید لطفا اگه موجود هست تماس حاصل فرمایید

سیروان صالحی

سلام

میدون فروشنده نیست و صرفا ارتباط بین فروشنده و خریدار را برقرار می کند برای راهنمایی با بخش بازرگانی میدون تماس بگیرید.


پاسخ به این پرسش
محمد حسین نیک خواه

با سلام و آرزوی توفیق الهی لطفا برای خرید بز سانن و ارتباط با آقای جمالی جهت مشاوره و کمک راهنمایی بفرمایید

سیروان صالحی

سلام 

برای ارتباط با ایشان از بخش کلینیک مشاوره استفاده کنید اگر در قسمت سرچ نام ایشان را  جستجو کنید می توانید مشاوره تخصصی باهاشون بردارید.


پاسخ به این پرسش
ذبیح االه

سلام بنده هم بز سانن میخواخم بخرم حتما راهنمایی بفرمایید

سیروان صالحی

سلام

با بخش بازرگانی میدون تماس بگیرید


پاسخ به این پرسش
ماهان

سلام ببخشید شما خودتون هم بز سانن میفروشید

سیروان صالحی

سلام

خیر ولی دوستان ما در بخش بازرگانی میدون برای خرید می توانند به شما کمک کنند


پاسخ به این پرسش
محمد باقر افشاری

سلام قصد خرید بز سانن وارتباط با اقای جمالی را دارم. لطفا میشه راهنمایی بفرمایید .

سیروان صالحی

سلام 

برای خرید بز شماره شما به بخش بازرگانی ارسال می شود. و برای ارتباط با مهندس جمالی نیز در بخش کلینیک مشاوره زیر صفحه ایشان درخواست ثبت کنید.


پاسخ به این پرسش
رضا سهرابی

سلام لطفا برای خرید بز سانن و ارتباط با آقای جمالی راهنمایی بفرمایید،الان بزرگترین مشکل برای پرورش بز سانن خرید بز اصیل است.

سیروان صالحی

سلام

شماره شما به واحد بازرگانی ارسال می شود


نظرات

سلام از کجا می تونم بز سانن تهیه کنم؟

مهندس صالحی

سلام 

با بخش بازرگانی میدون تماس بگیرید