دوره آموزش متنی نحوه تهیه رب گوجه و لواشک
مدرس:احسان بیگدلیان
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
505500 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی نحوه تهیه رب گوجه و لواشک

4 از 5
17 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

نیاز بازار داخلی به محصولات ایمن و سالم، کاهش هدر رفت محصولات باغی و روی آوردن مردم به محصولات طبیعی باعث شده تهیه رب و لواشک در بین زنان خانه دار یک فرصت شغلی مناسبی محسوب شود.

از رب گوجه ‌فرنگی به عنوان چاشنی (طعم‌دهنده و رنگ دهنده) در بیشتر غذاها استفاده می شود. به علاوه ماده اولیه بسیاری از محصولات نظیر سس‌ها و كنسروهای مختلف به شمار می‌آید. این محصول به کاهش وزن، شفافیت پوست، کاهش فشار خون، بهبود افسردگی و سلامت قلب نیز کمک می کند.

لواشک را می توان در طعم های متفاوتی تهیه و به فروش رساند. لواشک در صنایع پخت شیرینی و مخصوصا پختن کیک کاربرد دارد.

کسب و کار پردرآمد تهیه رب و لواشک را می توان با 2 میلیون تومان سرمایه و در محیطی کوچک راه انداخت. مشتری این محصول، فامیل، همسایه ها و مغازه های سطح شهر می باشند. با تبلیغ در شبکه های مجازی می توان محصول خود را معرفی و مشتری زیادی جذب کرد. 

در صورت موفقیت در دو الی سه مورد از بازار‌های ذکر شده بالا، پیش‌بینی می‌شود بتوان ماهانه به فروشی در حدود 3 الی 4 برابر ظرفیت اسمی ذکر شده رسید.  

این دوره‌ی آموزشی به عمده‌ی جنبه‌های راه‌اندازی کسب‌وکار تهیه رب گوجه و لواشک پرداخته و به‌دلیل ارتباط گسترد‌ه‌ی میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه بهره گرفته شده است. مدرسه‌ی میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده‌ی برگزاری کلاس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های حضوری و ایجاد بستر برای ارتباط با مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: دوره آموزشی تهیه رب و لواشک، دوره ای مجازی(غیر حضوری) و مبتنی بر متن است.

آشنایی با سرفصل ها

در گام اول موارد زیر آورده شده است:

1. آشنایی کلی با رب و لواشک

2. مزیت های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

3. فواید و خواص رب و لواشک

4. شناخت روند کلی تهیه محصول

در این گام خصوصیات محل تهیه رب و لواشک را از دو جهت بررسی می کنیم:

1. هوا و مسائل جوی

2. حمل و نقل و ارتباطات

در این مرحله موارد زیر ذکر شده است:

1. ظرفیت تولید محصول

2. تجهیزات موردنیاز

3. مواد اولیه و مصرفی

4. روند اداری و قانونی برای شروع کار

در این گام به نکات زیر اشاره می کنیم:

1. جدول سرمایه اولیه

2. جدول درآمدی

3. سود حاصل از فروش

در این قسمت موارد زیر بررسی می شود:

1. بازار هدف

2. میزان تقاضا و مصرف در زمان فروش محصول

3. وضعیت رقبا در بازار

در این پلن مراحل زیر را گام به گام شرح می دهیم:

1. مرحله مقدماتی(تهیه مواد اولیه)

2. مرحله اول (شست و شو، خرد کردن و له کردن)

3. مرحله دوم(حرارت دادن و رد کردن از صافی )

4. مرحله سوم (اضافه کردن مواد مورد نیاز در مراحل آخر)

5. مرحله چهارم( بسته بندی و فروش)

در این گام ریسک هایی که ممکن است در زمینه های زیر با آن ها مواجه شوید را معرفی می کنیم:

1. ملزومات

2. عملیات تولید

3. مالی

4. بازار     

در این بخش برای فروش بیشتر و دستیابی به سود بالاتر پیشنهاداتی ارائه می شود.

برای ورودی به این حرفه و موفقیت در آن، مصاحبه با افراد موفق در زمینه تهیه رب و لواشک آورده شده است.

در قسمت آخر مسائل اخلاقی و احکام از زمان تولید تا فروش محصول بیان می شود.

مدرس دوره

احسان بیگدلیان

دکتری تخصصی صنایع غذایی از دانشگاه تهران
آقای دکتر بیگدلیان دارای سابقه درخشان در حوزه راه اندازی خطوط تولید، فرمولاسیون و اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی هستند.
ارزیابی دوره
4 از 5
17 نفر امتیاز داده اند
90
87
89
88
88
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
حمید

با سلام میبخشید اموزشتون به صورت فیلم هست؟ اموزش رب جداگانه و لواشک جداگانه به صورت فیلم و ریزه کاریاش؟یا فقط متن نوشته شده هست؟درباره ی بسته بندی و مجوزها هم توضیح داده شده؟راهکارهای مناسب برای کسی که سر رشته نداره کامل گفته شده چون با این اموزش ها میخواهیم راه صد ساله را یک شبه کنیم وگرنه میریم حضوری یاد میگیریم چنین چیزی رو داره کل اموزش هاتون و این اموزش؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

دوره آموزشی تهیه رب و لواشک، دوره ای مبتنی بر متن است. در این دوره آموزشی با رب و لواشک و خواص آن ها آشنا می شویم. مواد و وسایل موردنیاز برای راه اندازی این کسب و کار را بیان می کنیم. مراحل تهیه رب و لواشک را گام به گام شرح می دهیم. سرمایه موردنیاز و درآمد حاصل در پلن مالی آورده شده است. برای آشنایی بیشتر با این حرفه، مصاحبه با افراد موفق را آورده ایم. دوره های آموزشی سایت میدون تقریبا 70 درصد آمادگی برای شروع کسب و کار ایجاد می کنند.


پاسخ به این پرسش
مجيدسمناني

باسلام و ادب-آيا براي فروش رب و لواشك نيازبه مجوز وزارت بهداشت نيست؟ضمنأ بنده و همسرم بخاطر داشتن باغات انار و زردآلو و ..... رب و لواشك هاي طبيعي و بهداشتي براي خودمان تهيه ميكنيم.ميتوانيم به معرض فروش بگذاريم؟مجوزنميخواهد؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

تولید رب خانگی و لواشک جز کسب و کارهای خانگی محسوب شده و در مراحل ابتدایی- عدم استفاده از نام و نشان تجاری و فروش محصولات به افرادی در دایره دوستان و آشنایان-  نیازی به اخذ مجوز ندارند مگر در حالتی که فرد تمایل به ثبت نام خود به عنوان یک فرد شاغل در این حرفه و استفاده از مزایا این ثبت مثل امکان در یافت وام20ملیونی( با تسهیلات ۳ ساله و با سود ۴ درصد) ،بیمه ی خویش فرما و معافیت از عوارض اداری و تجاری تعیینی را داشته باشد.


پاسخ به این پرسش
شیرازی

سلام آیا برای تولید رب و لواشک مشتری وجود داره که اطمینان کنه و محصول را بخرد یا باید بازاریابی هم انجام داد.

وحید سوادی جهانگیری

سلام

بازاریابی ازمهمترین بخش های هرکسب وکاری محسوب می شود و بدون آن کمتر کسب و کاری می تواند به موفقیت برسد.

در درجه اول تمام خانواده‌های فامیل و همسایه‌ها در محله‌ی مورد سکونت.در درجه دوم فروش‌گاه های مواد غذایی تازه در سطح شهر.در درجه سوم بستن قرارداد با رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها، مهدکودک‌ها و ادارات.در مقیاس کلان، فروش اینترنتی به سراسر کشور.


پاسخ به این پرسش
فاطمه

چطوری لواشک صاف ویک دست داشته باشیم

وحید سوادی جهانگیری

سلام

کف سینی‌ها را با مقدار بسیار کمی روغن  کاملا چرب می‌کنیم (تا بعدا جداسازی لواشک راحت باشد.) و مایع لواشک را به صورت یکدست و نازک در کف سینی پهن می‌کنیم. ( راه دیگر آن است که کف سینی را کمی مرطوب کنیم و نایلون لواشک را در آن پهن کنیم تا به سینی بچسبد و موقع ریختن مایع لواشک جابه‌جا نشود.) بهتر است ضخامت کمتر از 1 سانتی‌متر باشد. نسبت به غلظت ضخامت لواشک را در نظر میگیریم. اگر لواشک بیش از حد ضخیم باشد یا یکدست نشده باشد، کپک می زند.


نظرات

اگر گوجه گوشت خوبی داشته باشه هر 5کیلو گوجه خوب 1 کیلو رب میده و بخصوص اگر قسمت اتصال شاخه به گوجه خیلی سفت نباشه و حالت چوبی وسط گوجه کم باشه صافی کشیدن هم ساده و راحت میشه

سلام وقت بخیر ممنون میشم بفرمایید تو دوره به این نکته اشاره شده که تقریبا از چند کیلو گوجه میشه یک کیلو رب بدست اورد؟ این نکته برام خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنید

مهندس حسین زاده

با سلام. بله اشاره شده است. بستگی به کیفیت گوجه فرنگی دارد. معمولا از هر 7 تا 10 کیلوگرم حدود یک تا 1.5 کیلوگرم رب به دست می آید.


خیلی کانال خوبی هستش