دوره آموزش متنی بسته‌بندی عسل
مدرس:علی قریشی
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
504000 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی بسته‌بندی عسل

4 از 5
19 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل کسب و کار
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

یکی دیگر از شغل‌هایی که می‌توان در قالب مشاغل خانگی انجام داد، بسته‌بندی عسل است. این شغل به ویژه برای تولیدکنندگان زنبور عسل یا کسانی که به نحوی امکان دسترسی به عسل با مقدار زیاد دارند، گزینه بسیار مناسبی است. اگر شما هم تمایل دارید در مورد این کسب و کار و چگونگی انجام این کار اطلاعاتی به دست آورید، بهتر است طرح حاضر را مطالعه نمایید.

نگاهی به بازار نشان می دهد که گردش مالی بازار عسل در ایران 3000 میلیارد تومان است که رقم بالایی می باشد. مقدار صادرات عسل سالانه حدود 7 هزار تن است که در مقایسه با مازاد تولید داخل که حدود 20 هزار تن است، مقدار کمی می باشد؛ بنابراین ورود به عرضه بسته ‌بندی عسل می تواند زمینه را برای صادرات هر چه بیشتر این محصول فراهم آورد.

اما پیش از آن لازم است بدانید که برای انجام این کار حدودا 30 مترمربع فضا نیاز خواهید داشت. برای راه‌اندازی شغل فرآوری و بسته‌بندی عسل به صورت یک شغل خانگی نیاز به 46.2 میلیون تومان سرمایه ثابت و 198 میلیون تومان سرمایه در گردش به‌صورت ماهانه (با ظرفیت تولید ماهانه 1500 کیلوگرم) خواهد بود. در صورت توانایی در بازاریابی و فروش تمامی محصول فرآوری و بسته‌بندی شده، می­توان ماهانه در حدود 11.3 میلیون تومان از این شغل سود به دست آورد. معمولاً دوره بازگشت سرمایه در این طرح در صورت موفقیت کامل در حدود 21 ماه خواهد بود. نرخ سوددهی سالانه این طرح در حدود 56 درصد برآرد می شود.

فروش عمده عسل عمدتاً در فروشگاه‌های عسل و در سال‌های اخیر توسط نمایندگی‌های فروش صورت می‌گیرد. مصرف عسل توسط آحاد مردم با سن بالای 2 سال امکان پذیر است. عمده فروشان و دلالان نیز از مشتریان مهم بوده و گاها کل محصول را یکجا خرید می نمایند.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه های مورد نیاز برای احداث کارگاه بسته‌بندی عسل پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1. مقدمه

1.1. آشنایی کلی

1.1.1. تاریخچه

1.1.2. انواع ساختمان و سازه

1.1.3. انواع روشهای تولید و فرآوری صنعتی و خانگی

1.1.4. انواع روشهای بستهبندی و نگهداری محصول

1.1.5. انواع تجهیزات مورد نیاز جهت تولید

1.2. انواع و اقسام

1.3. مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.4. جذابیت‌های مالی طرح

1.5. فواید و خواص محصول

1.5.1. جدول خواص انواع عسل

1.5.2. ویژگیهای عسل

1.5.3. رنگ

1.5.4. ترکیبات عسل

1.6. شناخت روند کلی بسته‌بندی و فروش عسل

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2. ضروریات

2.1. آب

2.2. هوا، دما و مسائل جوی

2.3. زمین و خاک

2.4. حمل و نقل و ارتباطات

2.5. جدول ضروریات

2.6. معرفی منطقه نمونه کشور

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3. ملزومات

3.1. ظرفیت تولیدی

3.2. ساختمان و سازه

3.3. تجهیزات و ماشین‌آلات و ابزارات

3.3.1. اکستراکتور

3.3.2. رسگیر

3.3.3. دستگاه پرکن مایعات غلیظ

3.3.4. تاریخزن

3.3.5. صافی

3.3.6. ظروف

3.3.7. کولر

3.3.8. بخاری

3.4. فناوری

3.5. مواد اولیه و مواد مصرفی

3.5.1. عسل با موم

3.5.2. ظروف بسته‌بندی

3.5.3. لیبل (برچسب) بسته‌بندی

3.6. سوخت‌ها و انرژی‌های مورد نیاز

3.7. نیروی انسانی

3.8. ملاحظات قانونی

3.8.1. لیست مجوزهای مورد نیاز

3.8.2. روند کلی اخذ مجوزها

3.8.3. قوانین مرتبط با این کسب و کار

3.9. تکمیل جدول ملزومات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4. پلن مالی

4.1. فرضیات

4.2. جداول هزینه‌های ثابت

4.3. جداول هزینه‌های جاری طرح

4.4. جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4.5. فروش (درآمد)

4.6. پیش‌بینی مالی طرح

4.7. محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8. محاسبه نقطه سر به سر

4.9. نحوه دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5. پلن حقوقی

5.1. مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کار

5.1.1. مجوز مشاغل خانگی

5.1.2. مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی

5.1.3. مجوز زنبورداری

5.1.4. ثبت برند و علامت تجاری

5.1.5. نشان سیب سلامت بهداشت

5.2. قوانین کسب و کار

5.3. قوانین صادرات و واردات

5.4. تسهیلات و حمایت‌های دولتی

5.5. قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6. پلن بازار

6.1. بازار هدف فروش عسل بسته‌بندی شده

6.2. میزان مصرف کنونی عسل

6.3. اندازه بازار مصرف عسل

6.4. پیش‌بینی میزان تولید و مصرف (تقاضا) برای عسل ایرانی در داخل و خارج کشور

6.5. وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار عسل و بسته‌بندی آن

6.6. فرهنگ مصرف عسل و عسل بسته‌بندی‌شده

6.7. مزیت‌های اقتصادی عسل بسته‌بندی شده

6.8. آمار صادرات و واردات عسل

6.9. تعیین استراتژی قیمت‌گذاری، نحوه فروش و رساندن محصول به دست مشتری

6.10. جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7. پلن عملیاتی

7.1. پیش‌تولید

7.1.1. تهیه عسل فله

7.2. مرحله اول (آمادهسازی)

7.3. مرحله دوم (فرآوری)

7.3.1. جداسازی عسل از موم

7.3.2. رس کردن عسل

7.4. مرحله سوم (بستهبندی و نگهداری)

7.4.1. بررسی مزایا و معایب بستهبندی شیشهای و پلاستیکی

7.4.2. نگهداری عسل

7.5. مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8. پلن ریسک

8.1. ملزومات

8.1.1. مشکلات اخذ مجوز

8.1.2. نیاز به سرمایه اولیه زیاد

8.2. عملیات

8.2.1. خطای کاری

8.2.2. مشکلات دوری از شهر

8.3. مالی

8.3.1. معاملات چکی

8.3.2. مشکلات اخذ تسهیلات

8.3.3. هزینه جاری بالا

8.3.4. نوسانات قیمت مواد اولیه

8.4. بازار

8.4.1. محدودیت فروش در تابستان

8.4.2. وجود عسل های تقلبی

8.4.3. نوسانات ارز

8.4.4. حضور واسطه گران

8.4.5. ورشکستگی مشتریان

در این گام مواردی برای بسته بندی بهتر عسل ذکر شده است.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام مسائل فقهی در زمینه بسته بندی عسل آورده شده است.

مدرس دوره

علی قریشی

کارشناسی ارتباط تصویری دانشگاه هنر و معماری
آقای قریشی دارای 12 سال سابقه درخشان در زمینه ی طراحی بسته بندی می‌باشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
19 نفر امتیاز داده اند
90
89
89
87
86
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
محمدرضا

سلام، دوره به صورت فیلم است؟ کلا با خرید دوره چه چیزهایی در اختیارمون قرار میگیره؟ اسلاید، فیلم، متن و ...؟

رخساره بداغی

سلام با توجه به حوزه ای که قصد فعالیت دارید بخش دوره های تصویری پرورش زنبور عسل رو خریداری کنید


پاسخ به این پرسش
علی

با سلام من عسل دارم همه نوعشم هم طبیعی و هم شکری دارم ولی نمیتونم بفروشم. میخواستم از شما کمک بگیرم. لطفاً پاسخ بدید. ممنون.

وحید حسین زاده

سلام. جهت مدیریت بازاریابی و فروش محصولتان باید اطلاعات دقیقی از محصول و مقدار آن، شرایط تولید، محل تولید و ... در اختیار باشد. پیشنهاد میکنیم از مشاوره تخصصی در این زمینه استفاده کنید.


پاسخ به این پرسش
سعید

با سلام در مورد بازاریابی عسل تو بسته آموزشی ، توضیح داده شده؟ در مورد تهیه عسل اولیه برای بسته بندی باید چی کار بکنیم؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

مباحث مربوط به بازارهر کسب وکار در پلن بازار دوره های آموزشی موجود در سامانه میدون مفصلا بیان شده است.

شاید بتوان گفت که مهم‌­ترین مرحله در فرآوری عسل، تهیه عسل فله می ­باشد. عسل­ ها با قیمت ­های بسیار متفاوتی در بازار موجود هستند و بسیاری از آن­ها از درجه کیفی مطلوبی برخوردار نیستند. خریداران و مصرف‌کنندگان عسل برای انتخاب عسل مصرفی خود به چند نکته توجه می­ کنند. نکته اول میزان خلوص محصول است. این موضوع به این معنی است که افزودنی­ های دیگر (شکر، آب، طعم ­دهنده و نگه­دارنده) درون عسل وجود نداشته باشد. مورد دوم طبیعی بودن عسل است که از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. عسل طبیعی به‌واسطه تغذیه زنبورعسل از شهد انواع گیاهان (یا یک نوع گیاه خاص که در منطقه نگه­داری کندوها وجود دارد) و ذخیره­ سازی آن در کندو تهیه می ­شود.


پاسخ به این پرسش
حامد عبداللهی

برای خط بسته بندی عسل حداقل فضا برای دادن مجوز چقدره

وحید سوادی جهانگیری

سلام

برای انجام کسب و کار خانگی لازم است کار صرفاً توسط عضو و یا اعضای خانواده در واحد مسکونی انجام شود. حجم تولید با شرایط و فضای مسکونی تناسب داشته باشد و آلودگی­‌های زیست‌محیطی، صوتی و بصری ایجاد نکند و حقوق همسایگان به‌طور کامل رعایت شود و ترددهایی که با فضای محل سکونت به‌ویژه در مجتمع‌­های مسکونی تناسبی ندارد تا حد امکان انجام نشود. عرضه و فروش محصول در خارج از واحد مسکونی صورت گیرد. اطلاعات بیشتر را در سامانه حمایت مشاغل خانگی می توانید دریافت نمایید.


پاسخ به این پرسش
غلامرضا ضیاالدینی

سلام تجعیزات بسته بندی چقدر هزینه دارد ،، با تشکر

وحید سوادی جهانگیری

سلام

در دوره آموزشی بسته بندی عسل حدود 16 میلیون تومان جهت خرید تجهیزات و ابزارآلات در نظر گرفته شده است.


پاسخ به این پرسش
amir

سلام .هزینه دسگاهها چقد است ؟وآیا میشود در منزل هم به کار بسته بندی عسل مبادرت کرد؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

در این دوره آموزشی این شغل به‌صورت خانگی در نظر گرفته شده و کارکنان آن اعضای خانواده هستند؛ بنابراین دستمزدی برای آنان در نظر گرفته نشده است.هزینه تجهیزات تولید بر اساس قیمت های سال 1397 به میزان 16میلیون تومان بوده است.هزینه های قبل از بهره برداری نیز به میزان 1 میلیون و سیصد هزارتومان در نظر گرفته شده است.


پاسخ به این پرسش
مهدی

با سلام و احترام ؛ گله ای از پاسخ دهندگان به سئوالات دارم من الان دو ساله به صورت محدود کندو زنبور عسل دارم در بخش سئوالات میبینم که پاسخی که به سئوال کننده داده میشه خیلی راحت عنوان میشه میتونید 60 کندو بخرید و کار رو شروع کنید تا سود ده باشه اما متاسفانه توضیحی بابت اینکه این کار کار سختی هست و ممکنه شما نتونید ادامه بدید کارشناس مربوطه نمیده در بین زنبور داران حرفه ای همیشه عنوان میشه اگه کسی میخواد این کار رو شروع کنه بهتره با سه تا کندو تو دوسال اول و کمک گرفتن از یک زنبور دار حرفه ای شروع کنه و بعد از آشنایی با سختی ها و مشکلات احتمالی تصمیم به شروع به کار حرفه ای بگیره اینکه موضع اینقدر راحت و ساده دیده شده برام جای سئواله .

وحید سوادی جهانگیری

سلام

شروع هر کسب و کاری قطعا با مشکلات ،موانع و چالش هایی همراه است و این موارد مفصلا در پلن مالی دوره های آموزشی تدوین شده در سامانه میدون بیان شده است. باید توجه داشته باشید پاسخ هایی که در این قسمت بیان می شود باتوجه به سوالات مشخص کاربران می باشد و توضیحات غیرمرتبط با سوالات بیان نمی شود.


پاسخ به این پرسش
سید ولی اله موسوی

سلام.با ۵۰۰ میلیون چه جور صادراتی رو شروع کنم.ممنون میشم

وحید سوادی جهانگیری

سلام

با متخصصان این حوزه در بخش کلینیک مشاوره ارتباط بگیرید تا شما را راهنمایی نمایند.


پاسخ به این پرسش
خیراله

سلام میخواستم چگونگی بازاریابی عسل ازشما بزرگان راهنمایی بگیرم ما تولید کننده عسل درجه یک با کیفیت بالا در شهرستان تکاب هستیم ولی متاسفانه تابه حال بازار خوبی برای فروش پیدا نکرده ایم با خرده فروشی هزار درد سر به زور ماهی برای پنج شش کیلو از محصولمون مشتری پیدا کنیم شاهکار کرده ایم لطفن راهنمایی کنید

وحید سوادی جهانگیری

سلام 

به زودی چنین امکاناتی در سایت فعال خواهد شد که بتوانید محصولات خود را به دست مصرف کنندگان برسانید.

همچنین می توانید با بخش بازرگانی سامانه میدون تماس بگیرید تا همکاران ما در این بخش شما را راهنمایی نمایند.


پاسخ به این پرسش
ناهید میرعربشاهی

راهنمایی برای کسب و کار

وحید سوادی جهانگیری

سلام

جهت کسب راهنمایی برای شروع کسب و کار خود می توانید در بخش کلینیک مشاوره اقدام به ثبت درخواست مشاوره نمایید.


پاسخ به این پرسش
سمواتیان

باسلام.ما تولیدکننده عسل هستیم.عسل درمانی هم داریم.برگه ازمایش هم داریم برای رونق کار به بازاریابی احتیاج داریم.اینکه راهنمایی بفرمایید.کجاها میتونیم ارسال داشته باشیم.

وحید حسین زاده

سلام. شما می توانید در بخش نیازمندی های سایت میدون درخواست خود را ثبت کنید. همچنین بخش بازرگانی سایت میدون می تواند در فروش محصول به شما کمک کند. از بخش کلینیک مشاوره سایت میدون نیز می توانید از مشاوره تخصصی در زمینه بازار یابی و فروش استفاده بکنید.


نظرات

با سلام خدمت کاربران زحمت کش برنامه میدون ، میشه بیشتر توضیح در مورد بسته بندی عسل بدین چون خودمون زنبوردار هستیم و عسل طبیعی تولید میکنیم ، ولی به دلایل مختلف از جمله عسل های نامرغوبی که در بازار هست و قیمتشون پایین هست عسل ما خیلی کمتر به فروش میرسه ممنون میشم از شما که راهکاری به پیش پای ما بگذارید با تشکر

حدیثه دیده خانی

با سلام یکی از عوامل مهم که در بازارپسندی عسل نقش دارد، میزان خلوص آن است؛ بدین منظور که افزودنی‌هایی مانند شکر و آب و ... درون عسل وجود نداشته باشد. جهت مدیریت بازاریابی و فروش محصولتان، پیشنهاد می شود درخواست خود را در بخش کلینیک مشاوره سامانه میدون ثبت نمایید تا بتوانید از کارآفرینان برتر این حوزه مشاوره و راهنمایی بگیرید. 

با تشکر