بنده سعید سلامت هستم طراح دستگاه جوجه کشی. دستگاه دارای 3 بخش 1ستر 2 هچر 3 خشک کن می باشد که بعد از رشد جنین و قبل از تولد جوجه ها بر روی طبقات خاص قرار داده می شود و بعد از تولد بصورت اتومات از هچر به خشک کن ریخته میشود برای جذب زرده و این بخش بدین منظور طراحی شده که در قسمت هچر یا تولد جوجه ها ازدحام کمتری باشه و فضای بهتری برای تولد دیگر جوجه ها باشد و این امر درصد هچ بالاتری را به همراه خواهد داشت.
* برخی مزیت های دستگاه:
1.حذف جایگاه (سوله نگهداری دستگاه با توجه به طراحی کلاهک هوشمند )کاهش هزینه های عملیاتی
2.اختلاف دما در دستگاه 2.دهم درجه سانتی گراد می باشد که نسبت به برخی از دستگاه های دیگر بسیار ناچیز است
3.در سیستم گرمایشی بجای استفاده از برق از سیال عامل ویژه استفاده شده است
4.هوا در کلیه قسمت های دستگاه همیشه در حال چرخش بصورت طبیعی می باشد که نقطه کور در دستگاه وجود نداشته باشد
5.در این دستگاه هنگام قطع برق در یک ساعت شاید نیم درجه اختلاف پیدا کند
6.در این دستگاه بر خلاف دستگاه های دیگر احتیاجی به سبد هچری نیست و تخم ها روی طبقات خاصی قرار داده میشود .
بنده برای ورود به بازار کسب وکار نیاز به 600 میلیون تومان و برای تولید انبوه محصول به 2 میلیارد تومان سرمایه نیازمندم.
ثبت درخواست همکاری