تولید هزار و ۶۹۹تن گوشت بوقلمون در خمین


رئیس شبکه دامپزشکی خمین با اشاره به پرورش حدود 100 هزار قطعه بوقلمون در خمین، گفت: هزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.


حمزه لو گفت: این میزان گوشت پارسال در واحد‌های پرورشی شهرستان تولید شد.
وی افزود: حدود ۱۰۰هزار قطعه بوقلمون در ۲دوره جوجه ریزی در واحد‌های پرواربندی این شهرستان خمین پرورش داده شد.
خمین رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در استان مرکزی را دارد و از ۲۰واحد پرورشی این طیور در استان، هشت واحد آن در خمین فعالیت می‌کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت: سه واحد پرورش بوقلمون خمین پارسال نیمه فعال بود و یک دوره جوجه ریزی در آنها انجام شد که در صورت استفاده از ظرفیت این واحد‌ها تولید گوشت بوقلمون به یک هزار و ۸۰۰تن می‌رسد.
حمزه لو مدت هر دوره پرورش بوقلمون چهار ماه اعلام کرد و افزود: نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه‌های مفقوده زنجیره تولید و پرورش بوقلمون در خمین است.
بوقلمون پرورشی شهرستان خمین به واحد‌های کشتارگاهی در استان‌های تهران، اصفهان و قم ارسال می‌شود و از این استان‌ها با بسته بندی مناسب به مناطق مختلف عرضه می‌شود در حالی که می‌توان با حمایت اصولی از سرمایه گذاران، این امکان را در خمین فراهم کرد و ارزش افزوده آن نصیب منطقه شود.
در واحد‌های پرورش بوقلمون خمین ۴۰فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده که ظرفیت توسعه آن نیز وجود دارد.

نظرات (0)

ثبت نظر جدید