دوره آموزش متنی احداث باغ زیتون
مدرس:حسین رمضانی علوی
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
484500 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی احداث باغ زیتون

4 از 5
20 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل تولید محصول
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

این گیاه همیشه سبز یکی از قدیمی‌ترین محصولات درختی است که از چند هزار سال پیش در منطقه شرق مدیترانه کشت و کار شده است. زیتون ارزش تاریخی بسیار زیادی داشته و در کتب باستانی، تورات و قرآن کریم نام آن ذکر گردیده است. قدمت تاریخی کشت و کار آن احتمالاً به قبل از میلاد مسیح و به دوران زندگی حضرت نوح برمی‌گردد. منشأ زیتون اروپا بوده و از گیاهان مخصوص حوزه مدیترانه می‌باشد که به‌ عنوان مظهر صلح نیز شناخته می‌شود. 

زیتون (Olea europaea L) گونه‌ای اهلی شده از جنس Olea و خانواده Oleaceae است. درخت زیتون از جمله قدیمی‌ترین و گسترده‌ترین گونه‌های درختی مثمر بوده که از نظر رده‌بندی در رده ماگنولیوپسیدا، زیر رده آستریدا و از راسته اسکروفولاریالس می‌باشد. این گیاه می‌تواند دمای 10- الی 40+ درجه سلسیوس را بدون آن‌ که از نظر فیزیولوژیکی و محصول‌ دهی آسیب ببیند به‌راحتی تحمل کند. این محصول به موجب مقاومت به کم‌ آبی و سازگاری با خاک‌های فقیر و کم بازده و تولید محصول ارزشمند، از نظر اقتصادی حائز اهمیت بوده و به محصول ثروتمند خاک‌های فقیر مشهور است. استان های سمنان، قزوین، مازندران، گیلان ... در کاشت زیتون بسیار فعال اند.

بدون شک کسب درآمد، اصلی‌ترین هدف از تولید هر نوع محصولی است. زیتون به دلیل استقامت و طول عمر و سازش با محیط‌های مختلف به دیگر درختان برتری دارد تا جایی که علاوه بر کشت در باغات و اراضی کشاورزی در توسعه فضای سبز شهری نیز از این درخت مقاوم استفاده می‌شود. زیتون علاوه بر خواص درمانی، دارای مزیت‌های اقتصادی ارزشمندی از جمله تولید روغن، کنسرو زیتون، کمک به معیشت کشاورزان با زیر کشت بردن اراضی کم بازده فقیر و شور، اشتغال‌زایی (جذب قابل‌ملاحظه‌ای از جمعیت جویای کار) و جلوگیری از مهاجرت می‌باشد.

کشاورزی در ایران بزرگ‌ترین بخش اقتصادی پس از بخش خدماتی بوده که حدود 20 درصد تولید ناخالص ملی و سهم عمده‌ای از صادرات غیر نفتی را به خود اختصاص می‌دهد. طرح احداث باغ زیتون و به زیر کشت بردن اراضی می‌تواند ضمن تولید محصول انبوه برای نیاز کشور و نیز صادرات به خارج از کشور جهت ارزآوری، اشتغال‌زایی و جلوگیری از مهاجرت افراد تأثیر بسزایی داشته باشد. زیتون محصولی است چند ساله و همیشه سبز که از سال پنجم بار اقتصادی تولید می‌کند و در صورت احداث باغ استاندارد بین 40-50 سال عمر اقتصادی خواهد داشت.

سرمایه اولیه برای شروع این طرح حدود 89 میلیون تومان بوده (بدون احتساب قیمت زمین) و دارای سالانه حدود 19 میلیون تومان هزینه‌های جاری می‌باشد. از فروش زیتون در سال پنجم تولید بیش از 48 میلیون تومان درآمدزایی خواهد شد که حدود 29 میلیون تومان آن درآمد خالص (سود ویژه) می‌باشد؛ لذا نرخ سوددهی در سال پنجم 32.5 درصد پیش‌بینی می‌گردد. این مقدار سوددهی در سال‌های آتی با اعمال مدیریت صحیح روند صعودی هم خواهد داشت.

برای راه اندازی کسب و کار احداث باغ زیتون باید اطلاعات کافی از اصول کشاورزی، باغداری، آبیاری و احداث باغ ... داشته باشید. برای کسب این اطلاعات از «دوره های آموزشی» و طرح توجیهی احداث باغ زیتون سامانه «میدون» استفاده کنید. کارآفرینان موفق و مشاوران متخصصی در بخش «کلینیک مشاوره» سامانه فعال اند که شما را در راه اندازی راهنمایی می کند.

توجه: دوره آموزشی احداث باغ زیتون، دوره ای مجازی (غیر حضوری) و مبتنی بر متن بوده و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این گام موارد زیر آورده شده است:

1. مقدمه

1.1. آشنایی کلی

1.1.1. تاریخچه

1.1.2. گیاه‌شناسی

1.1.3. روغن زیتون و انواع آن

1.1.4. سال‌آوری زیتون یا تناوب باردهی (Alternate bearing)

1.1.5. سطح زیر کشت

1.1.6. کشورهای شاخص تولیدکننده زیتون

1.1.7. ارقام مختلف زیتون و مشخصات آن (بومی و خارجی)

1.1.8. روش‌های آبیاری

1.1.9. انواع طرح‌های احداث باغ با توجه به پستی و بلندی زمین (توپوگرافی)

1.2. مزیت‌های تولید این محصول (از منظر اقتصادی)

1.3. جذابیت‌های مالی طرح

1.4. فواید و خواص محصول

1.5. شناخت روند کلی احداث و میزان ثمردهی آن

در این گام موارد زیر آورده شده است:

2. ضروریات

2.1. آب

2.2. هوا، دما و مسائل جوی

2.3. زمین و خاک

2.4. تغذیه

2.5. حمل و نقل و ارتباطات

2.6. جدول ضروریات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

3. ملزومات

3.1. ظرفیت تولیدی

3.2. ساختمان و سازه (بستر کار)

3.2.1. اتاق کارگری

3.3. تجهیزات، ماشین‌آلات و ابزارآلات

3.3.1. بیل

3.3.2. فرغون

3.3.3. چاله‌کن یا گودکن

3.3.4. دستکش و کلنگ

3.3.5. قیچی باغبانی

3.3.6. اره

3.3.7. کودپاش

3.3.8. سم‌پاش

3.3.9. تکان‌‌دهنده‌ها (Shakers)

3.3.10. گونی مخصوص جمع‌آوری

3.3.11. جعبه پلاستیکی

3.4. فناوری (این قسمت درصورتی‌که  تکنولوژی خاصی برای محصول مورد نظر استفاده شود، بیان می‌گردد.)

3.5. مواد اولیه و مواد مصرفی (بذر و تخم + مواد تغذیه‌ای + مواد درمانی بهداشتی)

3.5.1. نهال گواهی شده

3.5.2. کود دامی

3.5.3. کود شیمیایی

3.5.4. سم

3.6. سوخت‌ها و انرژی‌های مورد نیاز

3.7. نیروی انسانی

3.8. ملاحظات قانونی و حقوقی

3.8.1. مجوزهای مورد نیاز

3.8.2. قانون کار در حوزه کسب و کار مورد نظر

3.9. تکمیل جدول ملزومات

در این گام موارد زیر آورده شده است:

4. پلن مالی

4.1. فرضیات

4.2. جداول هزینه‌های ثابت

4.3. جداول هزینه‌های جاری طرح

4.4. سرمایه در گردش (سالانه)

4.5. جمع کل سرمایه‌گذاری طرح

4.6. فروش (درآمد)

4.7. برآورد هزینه‌های عملیاتی و غیرعملیاتی

4.8. محاسبه نقطه سر به سر

4.9. محاسبه سود خالص طرح

4.10. نحوه‌ی دست‌یابی به سرمایه اولیه برای شروع طرح

در این گام موارد زیر آورده شده است:

5. پلن حقوقی

5.1. مجوزهای لازم برای شروع کسب و کار

5.1.1. موافقت اولیه

5.1.2. پروانه تأسیس

5.1.3. پروانه بهره‌برداری

5.1.4. حمایت‌های دولتی در مورد کسب و کار مورد نظر

5.2. قوانین کسب و کار

5.3. قانون مالیاتی در حوزه کسب و کار مورد نظر

5.4. قوانین صادرات و واردات

5.4.1. قوانین عمومی

5.4.2. قوانین تخصصی

5.5. تسهیلات و حمایت‌های دولتی

5.6. قوانین مالیاتی کسب و کار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

6. پلن بازار

6.1. بازارهای هدف زیتون

6.2. میزان مصرف کنونی زیتون در کشور

6.3. اندازه بازار زیتون در کشور

6.4. پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) زیتون

6.5. وضعیت کنونی رقابت (رقبا) در بازار تولید زیتون

6.6. فرهنگ مصرف زیتون در کشور

6.7. مزیت‌های اقتصادی محصول

6.8. آمار صادرات و واردات

6.9. تعیین استراتژی قیمت‌گذاری، نحوه فروش و رسیدن محصول به دست مشتری

6.10. جدول خلاصه پلن بازار

در این گام موارد زیر آورده شده است:

7. پلن عملیاتی

7.1. پیش‌تولید

7.1.1. بررسی محدودیت‌های فیزیکی خاک و کنترل عمق

7.1.2. طراحی کاشت

7.1.3. تسطیح زمین

7.1.4. تعیین تراکم کشت و کاشت نهال

7.1.5. تعیین سیستم آبیاری

7.1.6. انتخاب ارقام مناسب

7.1.7. تهیه نهال

7.2. مرحله اول (کاشت)

7.2.1. کاشت نهال

7.2.2. کوددهی در زمان کاشت

7.3. مرحله دوم (داشت)

7.3.1. آبیاری

7.3.2. هرس

7.3.3. تغذیه در مرحله داشت

7.3.4. نحوه تکثیر و ازدیاد

7.3.5. آفات زیتون

7.3.6. بیماری‌های زیتون

7.4. مرحله سوم (برداشت)

7.4.1. تعیین دقیق زمان برداشت

7.4.2. برداشت میوه زیتون

7.5. مرحله چهارم ( فروش و بازاریابی)

در این گام موارد زیر آورده شده است:

8. پلن ریسک

8.1. ملزومات

8.1.1. گرانی نیروی کار، آفت‌کش‌ها و کودهای شیمیایی

8.1.2. مشکلات اخذ مجوز

8.1.3. حمایت‌های ضعیف دولتی

8.1.4. مشکلات تهیه رقم مناسب

8.2. عملیات

8.2.1. عملکرد پایین ارقام زیتون کشور

8.2.2. سال‌آوری

8.2.3. سرمازدگی و یخبندان

8.2.4. وقوع سیل و تگرگ

8.2.5. آفت مگس زیتون

8.2.6. نبود بسته‌بندی مناسب، برند و اتحادیه

8.2.7. کمبود واحدهای فرآوری زیتون

8.2.8. مشکل بودن تعیین زمان دقیق برداشت محصول

8.3. مالی

8.3.1. شروع باردهی اقتصادی بعد از 4 سال

8.3.2. مشکلات اخذ تسهیلات

8.4. بازار

8.4.1. واردات بی‌رویه زیتون

8.4.2. قاچاق، حضور دلالان  و روغن زیتون تقلبی در بازار زیتون

8.4.3. ممنوعیت صادرات زیتون و دانه‌های روغنی

8.4.4. اشباع بودن بازار کنسرو زیتون

در این گام مواردی برای احداث بهتر باغ زیتون ذکر شده است.

در این قسمت، برای آشنایی بیشتر، مصاحبه با افراد موفق آورده شده است.

در این گام مسائل فقهی در زمینه احداث باغ زیتون آورده شده است.

مدرس دوره

حسین رمضانی علوی

کارشناسی ارشد علوم باغبانی
آقای رمضانی علوی فردی متخصص و مجرب در حوزه احداث گلخانه، احداث تجاری باغات،تولید محصولات هیدروپونیک گلخانه‌ای مانند توت‌فرنگی، رازبری، بلوبری، پشن فروت و ..... می‌باشند.
ارزیابی دوره
4 از 5
20 نفر امتیاز داده اند
90
89
89
88
87
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
فلاح

با عرض سلام درخت زیتون در هر دوره آبیاری به روش قطره ای (۱۰ الی 15روز) چند لیتر آب نیاز دارد؟ باتشکر

مجید

با سلام

نیاز آبی سالانه زیتون بصورت قطره‌ای حدود 4500 الی 5500 مترمکعب است.


پاسخ به این پرسش
علی رستمی

با سلام . می خواستم بدونم اگه بخوام یه کارگاه فرآوری زیتون بزنم چکار باید بکنم ؟ و اینکه بهترین و جداب ترین بسته بندی رو داشته باشم، چه پیشنهادی دارین ؟ ممنون می شم راهنمایی کنین

وحید سوادی جهانگیری

سلام

درزمینه بسته بندی بازارپسند با متخصصان بسته بندی دربخش کلینیک مشاوره ارتباط حاصل نمایید. متخصصان کسب و کار فراوری زیتون نیز بهترین راهنمایان شما در زمینه شروع کسب و کار مورد نظر می باشند.


پاسخ به این پرسش
محسن

سلام.ایا کسی روغن هسته زیتون رو میگیره؟شرکتی هست؟ میشه کمک کنید میخوام کارگاه روغن هسته زیتون را بندازم؟نظرتون رو میگید..

وحید سوادی جهانگیری

سلام

با همکاران ما در بخش بازرگانی سامانه میدون تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم را به شما داشته باشد.


پاسخ به این پرسش
علی لطفی

سلام. بنده ساکن شهرستان کاشمر از استان خراسان رضوی هستم. آیا کاشت زیتون در این شهر مناسب است؟ یکی از آشنایان در حیات منزل خود درخت زیتونی دارد که سالانه 30 الی 35 کیلوگرم زیتون برداشت میکنند. آیا این مقدار برداشت از یک اصله درخت، اقتصادی و به صرفه است یا کم است؟

وحید سوادی جهانگیری

سلام

قزوین،فارس،گیلان و زنجان از تولید کنندگان بزرگ کشور می باشند وخراسان رضوی نسبت به این استان ها میزان تولید بسیار کمتری دارد.30 کیلوگرم محصول برای هر درخت مناسب می باشد.


پاسخ به این پرسش
سمیرا نجفی

سلام، میخواستم بپرسم درخت زیتون توی آب و هوای سپیدان فارس به عمل میاد یا نه؟ تو حاشیه خود شیراز که حالت مرتفع داره به عمل اومده، اما باز آب و هوای سپیدان سرد و خشکه و مشابه بجنورد و یاسوج هست؟ ما میخوایم زیتون رو تو یه زمین شیب دار که دامنه ی یه تپه هست به عمل بیاریم

وحید سوادی جهانگیری

سلام

زیتون با اقلیم مدیترانه‌ای و شبه مدیترانه‌ای سازگار است و در مناطقی بهترین عملکرد را خواهد داشت که دارای زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌هایی گرم و خشک و طولانی باشند. بهترین دمای سالانه برای رشد و نمو مناسب زیتون ۱۶ تا ۲۰ درجه سلسیوس می‌باشد.در صورتی که متوسط حداقل دمای سردترین ماه سال به کمتر از ۸- درجه سلسیوس و یا بالاتر از ۶ درجه سلسیوس برسد، امکان کشت زیتون در آن منطقه نیز وجود نخواهد داشت. در حالت اول به دلیل یخ‌زدگی، بسیاری از شاخه‌های زیتون از بین خواهد رفت و در حالت دوم سرمای کافی برای تأمین نیاز سرمایی و گل انگیزی وجود ندارد. لازم به ذکر است که محصول اقتصادی زیتون در مناطقی با بیش از 1500 ساعت آفتابی به دست می‌آید.


پاسخ به این پرسش
محمدرضا

سلام. برای گرفتن تلخی زیتون باید چه کنیم؟؟؟

وحید حسین زاده

سلام.  خواباندن در آب نمك و شستشوی چند باره ی آنها تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را شست و مجددا در آب نمك ریخت. البته روش های دیگری هم وجود  دارد.


پاسخ به این پرسش
رضا

سلام ما دوهکتار زمین داریم میخایم زیتون بکاریم قطره ای. ¹چه نوع نهال زیتونی بکاریم ک ثمردهی خوبی داشته باشه اسمشو بگید؟؟ ²برای تهیه نهال ازکجا باید تهیه کنیم ومطمعن باشیم ثمرمیدهند؟ چون بعصی اقوام کشت کردن ولی ثمر ندادند بریدنشون لطفا راهنمایی کنید منتڟر جوابتونم

وحید حسین زاده

سلام. باید منطقه مورد کشت مشخص باشد که شما ذکر نکردید. اگر دوره احداث احداث باغ زیتون را مطالعه بفرمایید، در داخل دوره، کلیه رقم های مناسب در هر استان به خوبی بیان شده است. جهت تهیه نهال به نهال فروشی های معتبر و جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه بفرمایید. بخش بازرگانی سایت میدون نیز در این زمینه می تواند به شما کمک کند.


پاسخ به این پرسش
علی

نحوه ی فراوری زیتون با سلام، تعدادی درخت زیتون داریم. میخواستیم ترشی زیتون یا زیتون شور درست کنیم. چطور تلخی زیتون را از بین ببریم. لطفا روش کاربردی را معرفی کنید ‌تا نتیجه ی مطلوب حاصل شود. در ضمن روشهای تو اینترنت رو امتحان کردیم ولی به نتیجه ی دلخواه نرسیدیم

وحید حسین زاده

سلام. از بین بردن تلخی زیتون نیاز به تلاش فراوانی دارد. پیشنهاد میکنیم درخواست مشاوره تخصصی برای فرآوری زیتون در بخش کلینیک مشاوره ثبت کنید و از نظر کارشناسان این حوزه بهره مند شوید.


پاسخ به این پرسش
علی عادلی

س کشت زیتون بصورت نهال ریشه دارهست یامثل بعضی درختهاقلمه ای هست وازکجابایدتهیه کردوبفرماییدکه درتوضیحاتتون فرمودیدسال پنجم محصول میده توی این پنجسال هیچ برداشتی نیست ومخارج روهم جوابگونیست

وحید حسین زاده

سلام. نهال ریشه دار باید کشت شود.

برای خرید نهال به نهال فروشی های معتبر مراجعه بکنید. بخش بازرگانی سایت میدون نیز در تهیه نهال می تواند به شما کمک کند.

تا سال پنجم برداشت وجود دارد ولی اقتصادی نبوده و جوابگوی مخارج نیست.


پاسخ به این پرسش
حسن قندی

سلام_در این دوره آموزشی آیا چگونگی شور کردن زیتون به روشهای مختلف اشاره شده ؟

وحید حسین زاده

سلام. در دوره احداث باغ زیتون، نحوه کاشت، داشت، برداشت، فروش، توجیه اقتصادی، تجهیزات موردنیاز و ... ذکر شده است. فرآوری زیتون بررسی نشده است.


پاسخ به این پرسش
شاهین وحید

با سلام و خسته نباشید اولا : احداث باغ زیتون در بخش مرکزی اصفهان امکانپذیر هست ؟ دوما : آبیاری در ختان به چه روشی امکانپذیر می باشد؟

وحید حسین زاده

سلام. در داخل دوره آموزشی  کاشت زیتون تمام استان های کشور ونوع رقم مناسب برای کشت در ان ها ذکر شده است. توصیه میکنیم این دوره را مطالعه بفرمایید.

آبیاری در مناطق مختلف، متفاوت است. معمولا هر 10 تا 15 روز نیاز به آبیاری می باشد.


نظرات

سلام سایت "زیتون چی " با ارائه خدمات بازاریابی و فروش محصولات باغداران بصورت عمده ، کار را برای باغداران آسان نموده و در رونق کسب و کار آنها نقش موثری ایفا می نماید.

مهندس حسین زاده

سلام. لطفا درخواست خود را در بخش نیازمندی های سایت میدون ثبت کنید.


واقعا جای سوال است... همه جا با نام زیتون رودبار آشنایند، حتی کودکان شما نام هر جایی را به عنوان محلی مناسب برای احداث باغ های زیتون نام بردید الی گیلان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مهندس حسین زاده

سلام. در توضیحات دوره در همین صفحه به گیلان اشاره شده است. اتفاقا همکاران ما در حال تهیه یک دوره تصویری از احداث باغ زیتون در رودبار هستند و به زودی در سایت بارگذاری خواهد شد.


سلام در دوره آموزشی باغ زیتون آیا آموزش فرآوری زیتون به صورت های مختلف شور و پرورده یا شور و روغن گیری هم قرار گرفته یا بخش مجزای دیگری دارد خیلی ممنون از سایت خوبتون

مهندس حسین زاده

سلام. فراوری زیتون درداخل دوره احداث باغ زیتون مورد بررسی قرار نگرفته است ولی همکاران ما در تلاشند تا دوره فرآوری زیتون را تهیه و در سایت بارگزاری کنند.


با سلام مرحله تولید زیتون به بعد برداشت رو میخواستم ببینم شامل این تحقیقتون میشه آیا؟ {{بعنوان مثال برای خرید زیتون به صورت عمده، نگهداری زیتون، تهیه روغن زیتون، معرفی دستگاه های روغن گیری زیتون با قیمت و بازده هر دستگاه، طریقه تولید زیتون پرورده، نحوه تهیه مواد پرورده و نگهداری و و و یه بررسی جامع جهت فروش این موارد ریسک های موجود و ضرر و زیان های احتمالی و از این قبیل}}

مهندس حسین زاده

سلام. در دوره آموزشی احداث باغ زیتون، فرآوری زیتون تشریحح نشده است بلکه به کاشت، داشت، برداشت، میزان برداشت، فروش، سوددهی و ... اشاره شده است. سرفصل های این دوره در همین صفحه موجود می باشد.


جای کسب و کارهای دانش بنیان بسیار در سایت خالی است. نیاز است که بیشتر به مدل های استارت آپی بپردازید و همش کسب و کارهای حوزه کشاورزی و کسب و کارهای خانگی رو ترویج نکنید. درسته که کار شما بیشتر برای افراد متوسط و روستایی تعریف شده اما نباید فقط تو این حوزه فعال باشید اینجوری لول و سطح کاریتون میاد پایین و البته مشتری های زیادی رو هم از دست میدید. در ضمن قسمت مزیت سنجی خیلی سطحی و بچه گانه است. دست بجنبونید! برید با کمیته امداد سریعتر تو فاز عملیاتی و به یک چیز جامع و البته علمی برسین. با تشکر از تمامی زحماتی جهادی که میکشین و وقت گذاری که در این حوزه دارین انجام میدین. خیر و دنیا و آخرت ببینید

کارشناس سایت

کسب و کارهای استارت آپی و دانش بنیان خاص و تک هستند و اصالت آن ها به گونه ای است که یک گروه با خلاقیت و دانش خاص خود آن ها را ایجاد کنند نه آن که ما برای آن ها بنوانیم کاری را تعریف کنیم. البته میدون در دوره آموزشی استارت آپ، نحوه ایجاد و شرایطی که باید در نظر داشت را ارائه داده است و در بخش مشاوره نیز خدمات تخصصی بازار و حقوقی و.. را به این کسب و کارها ارائه می دهد.